banner388

Genç fenomenden tepki çeken videoya cevap

Trabzonspor forması ile Samsun’da yeşil uzaylı dansı yapan ve sosyal medyada büyük ses getiren sosyal medya fenomeni Ali Kemal Bayraktar, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Genç fenomenden tepki çeken videoya cevap

Trabzonspor forması ile Samsun’da yeşil uzaylı dansı yapan ve sosyal medyada büyük ses getiren sosyal medya fenomeni Ali Kemal Bayraktar, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

08 Mayıs 2018 Salı 17:28

Samsun haber - Sosyal medya fenomeni Ali Kemal Bayraktar, Trabzonspor forması ile Samsun’da yeşil uzaylı dansı yaptı. Video sosyla medyada büyük ses getirdi. Gelen tepkiler üzerine Bayraktar,  Samsunhaber.com mikrofonlarına ilk kez konuştu.

“Bu video ile tepki aldık”

Yeşil uzaylı videosuyla Samsun’da tepki gördüğünü söyleyen Bayraktar, “İşim gereği Samsun’da yaşıyorum. Sosyal medya üzerinden videolar çekiyorum. Daha öncede Trabzon’da çekiyordum ama artık Samsun’da çekmeye başladım. En son yeşil uzaylı dansını çekmiştik. Bu videoya çok fazla  tepki aldım. Trabzonspor’un galibiyeti üzerine biz çok mutlu olduk ve bunu bir videoya aktarmak istedik. Yeşil uzaylı dansını kolbastı ve horonla birleştirdik.” dedi.

“Bu kardeşliği göremiyoruz”

Sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlardan bahseden Bayraktar, “Sosyal medyaya yükledikten sonra bunu Samsunspor ve Samsun ile alakalı sayfalar paylaşmaya başladı. Videonun altına baya yorum yapıldı. Hatta hiç unutmadığım bir yorum var. Burası Samsun sen burada Trabzonspor formasını nasıl giyersin şeklindeydi. Futbol kardeşlik deniliyor ama bu kardeşliği göremiyoruz. Videonun altına gelen yorumlardan biri de şuydu; Biz Samsunspor olarak küme düşeceğiz sen geldin burada Trabzonspor forması ile oyun oynuyorsun. Ben sadece Trabzonspor’un galibiyetini kutluyorum. Ben Samsun’da Samsunspor formasını da giyerim sonuç olarak kardeş takım olarak görüyorum” dedi.

“Biz de Karadeniz çocuğuyuz”

Sosyal medyayı sadece eğlence amaçlı kullandığını ifade eden Bayraktar, “İşletmeciyim ve bundan sonrada kendi işimde büyümek istiyorum. Sosyal medyadan bir para kazanmak gibi bir beklentim yok. Sadece kendimi eğlendiriyorum. Beni takip eden ve sevenlere yeni videolar çekmek istiyorum. Samsun’da oturuyorum. Biz de Karadeniz çocuğuyuz. Burada ben Samsunspor’u da, Trabzonspor’u da destekleyebilirim. Samsunspor’un küme düşmesi bizi gerçekten üzdü. Ben Samsunspor küme düşüyor diye oynamadım. Samsunspor düzelmesini ve birinci lige çıkmasını isterim. Samsun’u çok seviyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.05.2018 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yorum 2018-05-08 19:39:43

Güzel kardeşim spor kardeşliği Karadenizliler falan hepsi güzelde sen onu birazda Trabzonlu lara harltirlatsana.samsunda ekmek kazanıp samsundan milletvekili olup samsunda olan herseyi trabzon taşıyanlara hatirlatma. Trabzonda hatta Karadenizin her tarafı gelisin trabzon da rize de bizim ama malesef yıllardır yaşadıklarımız artık bardağı tasirdi yoksa mesele trabzon düşmanlığı değil içiçe geçmiş iki şehir birbirine niye düşman olsun.

Avatar
erbey 2018-05-09 12:38:48

böyle tipleri izleyip cesaret veren halkımızda sorun aranmalı birazda

Avatar
Mert 2018-05-09 11:24:02

Trabzonspor kume dusseydi ayni hareketi samsunlu birisi yapsaydi acaba trabzonsporlular napardi bos bos konusuyorsun

Avatar
Markadi 2018-05-09 12:45:32

Birde bu var; Samsunun ekmeğini yiyorsun! Ne saçma mantık bu ya Trabzonda yaşayan Samsunlu Trabzonsporlu olmak zorundamı ? Samsunda İstanbulu sadece filimlerde gören fb.li gs.li bjk.li dolu senin tek derdin Trabzonspor bu kafa Samsunsporu 2.lige düşürdü.

Avatar
Yorum 2018-05-10 11:37:40

Samsunun ekmeğini yiyen samsundan milletvekili olan dedim samsunda çalışan veya iş güç sahibi olan demedim samsunda yaşıyorsun samsunsporlu olacaksın demek nekadar saçmaysa ki forma gönül meselesidir dünyanın neresine gitsem ben samsunlu yum demek istediğim samsundan milletvekili seçilenler samsun halkından vekalet alip sizin için calisacagim demişlerdir.sözüm onlardır herkesin forma rengine sayımız var samsunspor olarakta aynı saygıyı bekliyoruz yazımda onu anlattım.