banner388

FBM Çiftlik Şubesi 1 yaşında!

12 yıldır verdiği hizmetle estetik denince akla gelen ilk adres olan FBM Estetik ve Tıp Merkezi’nin Çiftlik Şubesi açılışının 1. Yılını kutladı.

FBM Çiftlik Şubesi 1 yaşında!

12 yıldır verdiği hizmetle estetik denince akla gelen ilk adres olan FBM Estetik ve Tıp Merkezi’nin Çiftlik Şubesi açılışının 1. Yılını kutladı.

20 Ekim 2017 Cuma 17:23
FBM Çiftlik Şubesi 1 yaşında!

Samsun Haber Samsun’da ve Türkiye’de estetik denince akla gelen ilk adres olan FBM Estetik Tıp Merkezi’nin Çiftlik Şubesi’nin 1. Yılı düzenlenen tören kutlandı. FBM Estetik Tıp Merkezi’nin kurucusu Doç. Dr. Hayati Akbaş’ın da katıldığı kutlama şubenin 1. Yaş günü pastası kesildi.

“Şehrin En Prestijli Caddesi”

Törende konuşan Doç. Dr. Hayati Akbaş, “Her şehrin içerisinde o şehirle özdeşleşen yerler vardır. Mesela İstanbul dediğimizde İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi akla gelir. Bu dünyanın bütün şehirlerinde vardır. Mesela Bağdat’ta da var, Almanya Münih’te de var. Bütün şehirlerde prestij caddeleri vardır. Samsun’da da en prestijli caddemiz, Samsun’un en güzel caddesi dendiğinde akla gelen ilk yer yıllarca hep Çiftlik Caddesi oldu. Dolayısıyla biz de FBM olarak bir yıl önce Çiftlik’in çok güzel bir köşesine bir estetik güzellik merkezi oluşturduk. FBM Çiftlik Şubesini oluşturduk. Ve bugün birinci yıl dönümü. Ben çok mutluyum. Çalışan arkadaşlarım çok mutlu” dedi.

“Samsun Çok Daha İyilerine Layık”

Sözlerinin devamında FBM Estetik Tıp Merkezi Sorumlusu Dr. Nihal Ergen’e teşekkür eden Akbaş, “Bir yıllık süre içerisinde Samsun’a, Samsunlu’ya ve Samsun’a dışardan gelenlere estetik ve güzellik anlamında çok güzel hizmetler yapıldı. Beklediğimizden de iyi bir gelişme oldu. Samsun çok daha güzellerine çok daha iyilerine layık. Samsun, Türkiye’nin en güzel şehirlerinde bir tanesi. Hatta benim bir tane sloganım var; ‘Tek rakibimiz Maimi!’ Bu özel şehrin özel bir caddesinde bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu başarıda tabiki Dr. Nihal Hanım’ın ekibimizin bir parçası olarak katkısı var” diye konuştu.

FBM Estetik Tıp Merkezi Çiftlik Şubesi çalışanlarına teşekkür eden Dr. Nihal Ergen ise, “Ben yaklaşık 3 yıldır FBM bünyesinde çalışıyorum. Son yıldır ise buradayım. Bana verilen sorumluluğun bilincindeyim. Ekibime de teşekkür ederim. Onların şubemizi devam ettirmemizde katkısı oldu. Umarım daha uzun yıllar bu kutlamaları yaparız” ifadelerini kullandı.

Haber: Yasir BABA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.