banner388

Evlilik Fuarında ziyaretçileri neler bekliyor?

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Selver Seçer, 8-11 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Evleniyoruz Fuarı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Evlilik Fuarında ziyaretçileri neler bekliyor?

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Selver Seçer, 8-11 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Evleniyoruz Fuarı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

23 Ocak 2018 Salı 16:34

Samsun haber –  TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Selver Seçer, fuarla ilgili olarak, “Samsun’da 8-11 Şubat tarihleri arasında 2.kez Evleniyoruz Fuarı düzenleniyor. Katılımcılarımız bir salonda mobilya ve dekorasyon firmaları bir salondaysa düğün ile ilgili farklı farklı firmalar var. İki ana konseptten oluşuyor fuarımız. Bir konseptte evlenecek çiftin her türlü ihtiyaçlarını gördüğü mobilya, dekorasyon, beyaz eşya, ev elektroniği, perdeden halıya her şey var. Diğer salonda ise gelinlik, düğün salonu, düğün organizatörleri, kuyumcular, fotoğrafçılar, kuaförler gibi bir düğün organizasyonu için gerekli her şey var” diye ifade etti.

Muhteşem şovlar

Sadece evlenecek olan çiftler değil evli olan çiftlerin de bu fuardan yararlanabileceğini söyleyen Seçer, “Evlenecek çift fuarımıza geldiğinde A’dan Z’ye her türlü ihtiyacını fuarımızdan bulabilecek. Ziyaretçilerimiz evlenecek olan sözlenmiş, nişanlanmış çiftler gelecekler. Ve her türlü ihtiyaçlarını fuarımızdan karşılayacaklar. Evli olup eşyalarını değiştirmek istiyorlarsa mobilyalarını, beyaz eşyalarını gelip farklı farklı firmalardan fuara özel fiyatlarla, fuar kampanyalarıyla evlerine her türlü ev eşyasını alabilecekler. Böyle bir fırsat sağlıyoruz. Çok güzel abiye ve gelinlik defilelerimiz var. Erkek kostümleri, smokinleri de var. Bunun yanında sürpriz şovlar var. Düğün dansları ve orkestraları var. Evlenecek çiftler düğün danslarını öğrenebilecekler. Geleneksel kına gecesi ritüelleri var. Bununla ilgili uluslararası ödül almış kuaförlerimizin saç şovları var. Makyaj şovları var. Düğün fotoğraflarıyla ilgili sanatsal şov ve sunumlar var. Muhteşem bir salonda çok farklı etkinlikler var” şeklinde konuştu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 24.01.2018 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.