banner388

Esnaftan ilginç dubalara tepki

Samsun’un İlkadım ilçesindeki Çiftehamam Caddesi üzerine yapılan ve yolun ortasına döşenen metal, demir ve plastik dubalara esnaf tepki gösterdi.

Esnaftan ilginç dubalara tepki

Samsun’un İlkadım ilçesindeki Çiftehamam Caddesi üzerine yapılan ve yolun ortasına döşenen metal, demir ve plastik dubalara esnaf tepki gösterdi.

01 Temmuz 2017 Cumartesi 10:26

Samsun HaberPazar Mahallesi Çiftehamam Caddesi üzerindeki yola yapılan dubalar esnafı çileden çıkartırken, araç sürücülerini de zor durumda bıraktı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleştirilen ve belirli bir kısımda ara sokaklara girişlerde boşluk bırakılmaması hatta o sokak üzerinde metal, demir ve plastik dubaların olması Atatürk Bulvarı ve 100. Yıl Bulvarı üzerinden gelen sürücülerin ara sokaklara girmemesine neden oluyor.

İMZA TOPLADIK PLASTİK DUBALARIN YANINA DEMİR DUBALARDA GELDİ

Konuyla ilgili olarak 3 çeşit dubanın cadde üzerine konmasına tepki gösteren esnaf, dubaların kaldırılmasını istediler. Ara sokaklara araçların giremediğini belirten cadde esnafı, “Sabahları buraya belediyenin çöp kamyonu sokaklara giremiyor. Bir yangın olsa itfaiye sokaklara giremiyor. Ambulans bile girememişti. Vatandaşın biri ambulansa yol vermek için dubaların bazılarını kırdı. Burada bir araç durup mal indirmeye başladığı zaman trafik kitleniyor. Biz burada esnafız. Bizim burada trafik ile ilgili bir sıkıntımız yoktu. Bu dubalar buraya 3-4 ay önce yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun’a geldiğinde bir gün içerisinde bu dubalar söküldü, yol asfaltlandı ve ertesi gün dubalar tekrar takıldı. 3-4 aydır buraya bir müşteri gelmiyor. Bu dubaları yapacaklarına bu yolu tek yön yapsın. Rezillik gibi demir, plastik ve metal dubaların üçü birada. Biz imza topladık plastik dubaların yanına demir dubalar geldi. Belediyenin çöp kamyonu burada dönüş yaptığı sırada demir dubalara çarparak yaklaşık bin 500 TL’lik zarar verdi. Buradan biri taşınmaya kalksa aracını buraya çekemiyor” dediler.

Haber: Gökhan İÇKİLLİ – Gaye OĞUZ

Kamera: Furkan KOÇ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kenan 2017-07-01 13:01:08

belediye haklı bu konuda... o caddede seyyardan geçilmiyordu...
hala oyle kaldırın artık seyyarları yayaların hakkı olan kaldırımlardan