banner388
banner390
banner410
banner408

Eski başkan yeni partide olacak

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener’in çok yakında yeni bir parti kurarak halkla kucaklaşacağını belirten MHP eski Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, kurulacak yeni partinin bir parçası olacağını söyledi.

banner269

Eski başkan yeni partide olacak

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener’in çok yakında yeni bir parti kurarak halkla kucaklaşacağını belirten MHP eski Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, kurulacak yeni partinin bir parçası olacağını söyledi.

07 Temmuz 2017 Cuma 12:12
Eski başkan yeni partide olacak

Samsun Haber -  MHP eski Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Meral Akşener’in yeni oluşturacağı siyasi parti hakkında açıklamalarda bulundu. Süslü, yeni kurulacak partinin içinde yer alacağının bilgisini vererek, “Kurulacak yeni parti, bütün Türkiye ile kucaklaşarak, halkın sesi olacak” dedi.

“MHP Kendini İktidara Yasladı”

MHP eski Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, görevden alınma sürecine de değinerek, “Biz görevden alınalı yaklaşık 18 ay oldu. Bizimle birlikte birçok parti üyesi de görevden uzaklaştırıldı. Bu dönem zarfında MHP kendisine yeni bir yol çizdi. Kendisini tamamen iktidara yasladı. Ancak şunu belirtmeliyim ki Türk Milliyetçileri daraldığı zamanlarda kendisine yeni yollar açmıştır. Ergenekon gibi, Kuvayi Milliye gibi… Bizde yeni yol arıyoruz” diye konuştu.

“Türk Siyaseti Sıkışmış Noktada”

Türkiye siyasetinin son halini yorumlayan Süslü, “Türk siyaseti şuan sıkışmış noktada. İktidar partisi demokrasi nöbeti tutuyor. Ana muhalefet partisi adaleti yollarda arıyor. Yavru muhalefet partisi sırtını terör örgütlerine dayamış durumda ve koltuklarını korumaya çalışıyorlar. Bizde bu noktada daralmış siyaseti açmak için yeni bir yola baş koyduk” ifadelerini kullandı.

“Vatandaş ‘Bizi bunlardan kurtarın’ Diyor”

Türkiye genelinde yeni kuracakları partiyle alakalı hep olumlu görüşler aldıklarını dile getiren Ömer Süslü, “Sokaklara çıkıyoruz, halkımızın bizi olumlu karşılıyor. Vatandaş, ‘Bizi bunlardan kurtarın. Biz bunlardan bıktık’ diyor. Bizde milletimizin talepleri doğrultusunda yeni kuracağımız partiyle halkımızı kucaklayacak, onlarla buluşacağız. Muhtemelen partimizi sonbahar aylarında halkımızla buluşturulacak. Çok profesyonel kişiler partinin ismi üzerinde çalışma yapıyor. Çok önemli simalar ve önemli milliyetçi siyasetçilerimiz bizimle birlikte olacak. Bende bu partinin içinde yer alacağım” şeklinde konuştu.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 07.07.2017 19:58
Anahtar Kelimeler:
SamsunMhpSamsunhaberSüslü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.