banner388

Ehliyetsiz sürücü trafikte dehşet saçtı

Samsun’da ters yolda tehlikeli araç sürdüğü iddia edilen 16 yaşındaki genç, polis tarafından aracında yakalandı.

Ehliyetsiz sürücü trafikte dehşet saçtı

Samsun’da ters yolda tehlikeli araç sürdüğü iddia edilen 16 yaşındaki genç, polis tarafından aracında yakalandı.

23 Ağustos 2017 Çarşamba 19:32

Samsun HaberOlay, Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Cağaloğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde ters yoldan giden ve karşı yönden gelen araçlara tehlike oluşturan 55 K 3193 plakalı kamyonet sürücüsü 16 yaşındaki F.A. bir anda karşısında trafik polislerini gördü. Yine ters yolda polislerden kaçan araç sürücüsü uzun bir kovalamacanın ardından Cumhuriyet Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı üzerinde yakalandı.

Kamyonetin önünü kesen polis araçları araç içerisindeki ehliyeti olmayan 16 yaşındaki F.A.’yı gözaltına alırken, araç içerisinde yaptıkları aramada 1 adet ekmek bıçağı ele geçirildi.

Gözaltına alınan araç sürücüsü ifadesi alınmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABER: GÖKHAN İÇKİLLİ - EKREM BİRCAN - TOLGA BİRGÜCÜ

Son Güncelleme: 24.08.2017 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihat 2017-08-23 19:52:39

Bunlar gibi niceler var niceler yunuslarda kayboldu bi onlar vardi zaten asayis uygulamAsinda trafik denetlemeleri siklassin

Avatar
ramazan 2017-08-23 21:52:00

Arabayı buna verende ceza almalı sonuçta yaşı küçük ve ehliyetsiz birine vermiş bile bile tabi bunlar haberim yok almış gitmiş deyip yirtiyorlar.

Avatar
Ufuk 2017-08-23 22:45:58

Polisimiz düz yolda on km hızlı gideni yakalamak için ugrasmayacak, şehir içindeki böyle yüzlerce trafik magandasını yakalayacak. Birazcık uğraşınca yarısı yola gelir. Medya da bunların aldıkları cezaları sık sık gündeme getirmeli ki caydırıcılığı artsın cezaların.

Avatar
salih ERDOGAN 2017-08-24 15:09:55

polisler 1 yildir artik dogru dürüst görev yapamiyorlar, ceza evleride yer acma bahanesi ile bosaltildi meydan böyle sapik katil hirsiz ugursuzlara kaldi. ama sevindirici azda olsa polisi böyle sucluyu yakalayinca görmek. cezalar caydirici olmali bu gen avrupada asla birdaha tedavi olmadan ve 10 yil gecmeden ehliyet alamaz, topluma yararli islerde calismadan ehliyet basvurusu yapamaz.