banner388

Dünya trendleri bölgemizde üretiliyor

6-11 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ın düzenleyeceği Samsun 3.Mobilya ve Dekorasyon fuarı hakkında konuşan Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği Başkanı Erkan Malkoç, “Dünya trendlerini bölgemizde üretilmiş haliyle sunmaya çalışacağız” dedi.

Dünya trendleri bölgemizde üretiliyor

6-11 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ın düzenleyeceği Samsun 3.Mobilya ve Dekorasyon fuarı hakkında konuşan Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği Başkanı Erkan Malkoç, “Dünya trendlerini bölgemizde üretilmiş haliyle sunmaya çalışacağız” dedi.

05 Mart 2018 Pazartesi 17:34

Samsun haber - 6-11 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ın düzenleyeceği Samsun 3.Mobilya ve Dekorasyon fuarıyla ilgili konuşan Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği Başkanı Erkan Malkoç, çevre illerde yaşayan insanların da çok büyük bir katılım sağlayacağından bahsetti. Malkoç, fuarın şehir içerisinde yaşayanlara da büyük bir avantaj sağlayacağını söyledi.

“Bu güzel avantajlardan faydalanmaktadırlar”

Fuarın ekonomik ve sosyal olarak şehrimize bir akış sağlayacağını söyleyen Malkoç, “Fuarın olduğu şehirler çok büyük avantaja sahiptir. Bizim de şehrimizin geleneğinde fuarcılık her zaman vardı. Bir süre kesintiye uğramış olsa da son yıllarda şehrimize kazandırılmış olan fuar ekonomik ve sosyal olarak Samsun’da bir akış sağlamıştır. Öncelikle çevremizdeki illerde yaşayanlar ve şehrimizde olanlar fuarlarımıza gerçekten çok büyük katılım sağlıyorlar. Şehir dışından gelenler şehrimizin ekonomisine ve sosyal yapısına katkı sağlamaktadırlar. Şehir içerisinde yaşayanlarda bu güzel avantajlardan faydalanmaktadırlar” diye konuştu.

“Bölgesel olma yolunda ilerlemektedir”

Çevre illerde üretim yapan mobilyacılara da ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Malkoç, “Fuarın Samsun’a ve sektöre katkılarından bahseden Malkoç, 3.’sünü yapacağımız Mobilya ve Dekorasyon Fuarımız ilk başladığımız 2 yılda daha çok şehrimize aitti ama şimdi biraz daha bölgesel olma yolunda ilerlemektedir. Çevre illerde üretim yapan mobilya sektörünün paydaşlarına da ev sahipliği yaparak fuarda bulunmalarını sağlıyorduk. Bu da bu sene fazlasıyla gerçekleşti. Mobilya fuarına halı, aydınlatma, mobilya ve dekorasyona dair bütün materyaller var. Mağazacılarımızı, mimarlarımızı, profesyonelleri ağırlama ve konaklama sektörünün yönetici ve satın alanları kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve satın alanlarını toptan ve perakende olarak bu fuarda görmek istiyoruz. Çünkü çevre illerimizdeki bu sektörün paydaşları da bu fuara bu sene katılım sağladılar. Bu seneki fuar daha coşkulu geçeceğine inanıyoruz. Dünya trendlerinin bölgemizde üretilmiş haliyle sunmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Müberra Taşçı 

Kameraman: Furkan KOÇ


 

Son Güncelleme: 06.03.2018 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.