banner388
banner390
banner410
banner408

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'a selamı var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanları toplantısı sonrası Samsun'a selam gönderdi.

banner269

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'a selamı var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanları toplantısı sonrası Samsun'a selam gönderdi.

07 Eylül 2017 Perşembe 09:15
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'a selamı var

Samsun haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde İl Başkanları ile toplantı düzenledi. Konuşmasına AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’ye rahmet dileyerek başlayan Erdoğan, kongre takviminin belirlenen programa göre devam edeceğini söyledi. 


Bazı illerde atamaların devam edeceğini söyleyen Erdoğan, "Bize hesabi değil, hasbi olanlar lazım. Eğer hesap adamı olursa çökeriz. Ama hasbi olursa Allah’ın izni ile kaleleri düşüre düşüre yola devam ederiz. Bize dava adamı, hizmet adamı, milletin adamı olarak görev yapacak ilçe başkanları, il başkanları, belediye başkanları, AK Parti kadroları lazım. Kongrelerimizde göreve gelen ve gelecek olan kadrolar 2019 yılındaki seçimlere kadar hazırlıkları yürütecek ve seçimleri bizzat yönetecekler. Onun için Mart 2019-Kasım 2019 bizim için önemli seçimler. Bunun için her aşamada titiz davranmalı, en küçük bir sızmaya, lekeye, zayıflığa izin vermemeliyiz" dedi.


GÖKSEL ANKARA'DA

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Erdoğan'ın Samsun'a selam gönderdiğini belirten Göksel, "Durmak yok yola devam" dedi.

Toplantıya katılan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanıvekili Turan Çakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.