banner388

Cezaevinde tutukluya haciz şoku

Samsun'da bir çok kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan bir oto kiralama (rent-a car) iş yerinin sahibinin cezaevindeki hesaplarına haciz konuldu.

Cezaevinde tutukluya haciz şoku

Samsun'da bir çok kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan bir oto kiralama (rent-a car) iş yerinin sahibinin cezaevindeki hesaplarına haciz konuldu.

04 Aralık 2017 Pazartesi 11:20
Cezaevinde tutukluya haciz şoku

Samsun haber - Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçesinde açtığı oto kiralama (rent-a car) iş yerinde bir çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Y.S. bir çok kez polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Son olarak açılan davalar neticesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınarak tutuklanan ve araçlarına haciz konulan Y.S. bir şokta cezaevinde yaşadı.

Alacağı olduğu gerekçesiyle Y.S.'nin araçlarını çektiren Emre Yılmaz, bir dava daha açtı. Emre Yılmaz isimli vatandaş, Samsun E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan Y.S.'nin kantin, emanet ve diğer tüm hesaplarına haciz işlemi uygulattı.

SU DAHİ ALAMAYACAK

Türkiye tarihinde ilk defa 2016 yılında, dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan Fadıl Akgündüz’ün, cezaevindeki “kantin hesabı”na da haciz getirilmişti. Jet Fadıl'ın ardından ilk defa Samsun'da dolandırıcılık iddiasıyla tutuklanan Y.S.'nin cezaevi hesaplarına haciz konuldu.

Cezaevinde bulunanlar haftalık 300 TL sınırı olan bu hesapla gıda, çay, su ve temizlik malzemesi gibi ihtiyaçlarını gideriyor.


 

Son Güncelleme: 04.12.2017 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali K. 2017-12-04 17:38:02

Yapanın eline sağlık, adalet yerini bulmuş içeride biraz kilo verir...

Avatar
Emre 2017-12-05 00:06:35

Bu insanlar yüzünden bursada Samsun da çok insan mağdur oldu ve hala mağdur olanlar var. Birazda kendileri sıkıntı çeksin. Bunlara karşı kesinlikle hakkınızı yasal yollarla arayın adalet belki geç olabilir ama muhakkak yerini bulur

Avatar
Omer Faruk 2017-12-10 12:35:23

Bende yucel sayın ve babası mustafa sayın ile ilgili suc duyurusunda bulundum bu adamlar hakkında yuzlerce dosya varmıs

Avatar
vedat 2020-11-13 22:17:12

ya ınsanlar ac kalmış memlekette bare cezaevınde rahat olsunlar bırakın

Avatar
samsunlu 2020-11-15 01:13:06

Vedat ben bu ulkede yasayipta ac kalan hic gormedim.sen baska bir ulkede yasiyorsan olabilir.Yani sen yapmadigin dolandiricilik birakmayacaksin vatandasi magdur edeceksin sonrada birak adam bari cezaevinde rahat yasasin diyeceksin.nerede o bolluk oyle yapan cezasini cekmeli.

Avatar
Ali ÖZDEMİR 2021-06-22 17:08:36

Bu insanlar farklı illerde farklı isimlerle işletme açarak insanları dolandırmaya devam ediyorlar maalesef