banner388

Çevreyi tehdit eden yıkım!

Hiçbir güvenlik önlemi alınmadan yapılan yıkım çalışması çevreye tehdit saçıyor.

Çevreyi tehdit eden yıkım!

Hiçbir güvenlik önlemi alınmadan yapılan yıkım çalışması çevreye tehdit saçıyor.

18 Ekim 2017 Çarşamba 10:36

Samsun Haber İlkadım İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yıkımı esnasında hiçbir güvenlik önlemi alınmaması dikkat çekti.

Geçen hafta yıkım esnasında yeteri kadar güvenlik önlemi alınmadığı için bir iş makinesinin yıkılan duvarlar altında kaldığı ve kaza sonucu bir işçinin yaralandığı yıkım çalışmasında, yıkım esnasında binadan sıçrayan taş parçalarının çevredeki okulların bahçelerine düştüğü görüldü.

Yıkımı devam eden Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yakın bir mesafede bulunan Samsun Anadolu Lisesi’nin öğrencileri de ders saatleri içerisinde yıkım çalışmasını yapılmasında şikayet etti. Öğrenciler, ayrıca yıkım esnasında güvenlik önlemi alınmamasından dert yandı. Samsunhaber.com’a konuşan öğrenciler, yıkımın alanın etrafına çekilen şeridin de kendi öğretmenleri tarafından çekildiğini söyledi.

Ayrıca durumdan şikayetçi olan öğrenciler sosyal medya hesaplarından konu ile alakalı paylaşımlarda bulunuyor.

  

Haber: Yasir BABA

Kamera: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 18.10.2017 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2017-10-18 12:31:02

Yıkılan okulun olduğu yerde eskiden tarihi kilise olduğunu bilen kaç kişidir acaba