banner388

“Çelenk yerden yere vurulurken güvenlik güçlerimiz neredeydi?”

Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu için düzenlenen cenaze töreninde yaşanan gergin anlarla ilgili CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek sert açıklamalarda bulundu.

“Çelenk yerden yere vurulurken güvenlik güçlerimiz neredeydi?”

Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu için düzenlenen cenaze töreninde yaşanan gergin anlarla ilgili CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek sert açıklamalarda bulundu.

08 Ekim 2018 Pazartesi 11:35

Samsun Haber - Batman'da bölücü terör örgütü PKK tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu için memleketi Ladik'te tören düzenlenmişti. Şehidin cenaze töreni sırasında vatandaşın biri CHP Genel Başkanının göndermiş olduğu çelengi yerden yere vurmuştu. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı’nın sunduğu Uyan Samsun programında konuyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

“Bizi neden terör ile özdeştiriyorlar?”

Şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu hakareti kınadığını belirten CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, “Şehit cenazesinde olan bu olay bizi derinden üzdü. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İçimiz yandı. Şehidimiz bizim çocuğumuzdu. Şehidimiz vatanımız için kendi canını ortaya koydu. Ben gece saat on buçukta taziye için şehidimizin ailesinin yanına gittim ve bir süre yanlarında kaldım. Şehit ailesi ile birlikte onların acısını paylaştım. Şehidimizin cenazesi çok kalabalıktı ben de Cuma namazından sonra şehidimizin tabutunun başına gittim. Cenazede böyle bir gerginlik olduğunu bilmiyordum ve Genel Başkanımızın çelengini göremeyince şaşırmıştım. Bunu yapan kendini ne sanıyor? Bunları yapanların CHP’ye karşı bir düşmanlıkları var. Bunu yapanı kınıyorum. Bu çelenk böyle yerden yere atılırken güvenlik güçlerimiz neredeydi? Bu iş tek yönlü değil. Bunları yapanlar FETÖ zihniyetindedir. Bu tür saldırıda bulunanları lanetliyor ve kınıyorum. Bizi neden terör ile özdeştiriyorlar?” şeklinde ifade etti.

“Bunu yapanı kınıyorum”

Bu olayı Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na söylemediklerini ifade eden Zeybek, “Bizi neden terör ile özdeştiriyorlar? Devleti yönetenlere sesleniyorum. Bu söylemlerden vazgeçin. Bu vatan hepimizin, biz bu vatanı bırakmayız. Bu şahısla ilgili dava açmayı düşünmüyoruz. Genel Başkanımızın bu durumdan haberi yok. Şahsın her türlü bilgisini aldım. Şehidin akrabası bile değil. Bu devlet böyle yönetilemez” diye konuştu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 08.10.2018 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin baş 2018-10-08 11:44:16

Ya hic mi utanma yok BIZI NEDEN TERORLE OZLESTIRIYORLAR diyorsun.yaziklar olsun.neyin kafasi bu belli degil .

Avatar
Salih batmaz 2018-10-08 12:05:57

Neden mahkemeye vermiyorsunuz bu FETO nün teröristini ?daha çok pkk ile ozdeslestirmenizimi bekliyorsunuz?başka bir parti olsa üyeleri bile davacı olurdu,yazıklar olsun sizin gibilere..korkaklarrr

Avatar
Okges murtaza 2018-10-08 12:09:21

Bence milyarlık tazminat davaları açmak için mahkemeye verilmeli.

Avatar
ibrahim 2018-10-08 12:29:07

teröriste terörist deriz. chp li başkan halt etmiş. size az bile yapılmış. ben olsam sizi asla cenazeme almam. sizde bunların sözcülüğünü yapmayın.

Avatar
AHMET 2018-10-08 15:27:45

Memleketi kutuplaştırmadan oy alamayacak olanların memleketi germek için elinden geleni yapıyorlar daha ne olsun bunlara kananlar da kanunun kendileri sanıyor bu memlekette bu olay yarın memlekette yarın daha sert kutuplaş mamının nerelere varacağını şimdiden gösteriyor

Avatar
SS55 2018-10-08 22:01:33

Hadi ordan !... Hadi ordan !... Hadi ordan !...