banner388

Canik’teki bayrağa gençlerden tepki

Samsun’un Canik ilçesinde toplanan bir grup genç, Canik Belediyesinin çimlere yapmış olduğu Türk Bayrağının yanlış yere yapıldığını belirterek bizim bayrağımız göklerde dalgalanmalı dediler.

Canik’teki bayrağa gençlerden tepki

Samsun’un Canik ilçesinde toplanan bir grup genç, Canik Belediyesinin çimlere yapmış olduğu Türk Bayrağının yanlış yere yapıldığını belirterek bizim bayrağımız göklerde dalgalanmalı dediler.

25 Aralık 2017 Pazartesi 18:09

Samsun haber - Samsun’un Canik ilçesinde toplanan bir grup genç, Canik Belediyesi’ni çimlere yapmış olduğu bayrağın yanlış olduğunu dile getirerek,  “Kardeşlerimiz bu bayrak, sancak adına şehit oluyor ve bu bayrak buradan bir an önce kaldırılmalı” dediler.

“Bu rezaleti tez zamanda kaldırın”

Canik Belediyesinin yapmış olduğu bayrağa tepki gösteren Kerem Yalçın, “Canik Belediyesi Başkanımıza buradan seslenmek istiyorum. Biz bu resmi çekip sosyal medyada da paylaştık. Bizler Türk Bayrağımız, sancağımız için bu Türk bayrağı, millet ve vatan için hudutlarda askerlerde nöbet tutuyoruz. Ve 15 Temmuz gecesinde biz bu sancağı FETÖ’cülere teslim etmemek için birçok insanla savaştık. Dağlarda PKK ile savaşıyoruz. Kardeşlerimiz bu bayrak, sancak adına şehit oluyor ve hudutlarda nöbet tutuyor. Askerlerimiz, şehitlerimizin kanlarıyla yapılan bu bayrağı yere indirmemek için gece gündüz nöbet tutuyor. Sayın Samsun Canik Belediyesi Başkanımıza buradan seslenmek istiyorum. Başkanım bu bayrağı buradan kaldırın ve bir daha yapmayın. İlle de bayrak yapmak istiyorsanız buraya büyük bir direk dikip bizim sancağımızı yerden kaldırıp havalarda dalgalandırın. Sizden tek isteğimiz bu. Bu rezaleti tez zamanda kaldırın. Bayrağımız göklerde dalgalansın ve buradan geçenlerde size Belediye Başkanımız ne güzel yaptın desin” şeklinde konuştu.

“Türk Bayrağını yere yapamazlar”

Belediyeyi sert sözlerle eleştiren ve 15 Temmuz gecesini hatırlatan Vedat İshak adlı vatandaş, “Tamam güzel bir şey yapmışlar hiç önemli değil güzel bir şey ama tek kızdığım nokta şudur. Burada kar yağdığı zaman herkes oyun oynuyor. Kar yağdığı zaman üstüne çıktıkları zaman bu bayrağı yere atmanın ne anlamı var. Biri çıkıp desin ki bu bayrağı buraya yaptık. Görüldüğü üzere hiçbir önlem alınmamış. 15 Temmuz’da bu insanlar neden dışarı çıktı. Bayrak için, millet için dışarı çıktık. Ayaklı bir şey alıp buraya neden koymamışlar. Bizim Türk Bayrağımız yerde olmaz. Belediye değil ne olursa, kim olursa olsun Türk Bayrağını yere yapamazlar. Biz Türk Bayrağının altındaysak bunu bu şekilde yapmaları gerçekten çok yanlış ve kısa sürede kaldırılmalı. En azından etrafına korkuluk yapabilirler” ifadelerini kullandı.

Haber:Müberra TAŞÇI

Kamera: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 26.12.2017 09:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
canikli 2017-12-26 13:45:38

yazıklar olsun bu zıhnıyetteki yetkili kişilerimize kendını bilen ınsan onun uzerıne basmaz yanından kenarından gecerde beee adam kopekelrın kedılerın poposuna bez mı takıcan uzerıne çişini yapar kakasını yapar boyle bır sıyaset boyle bı bayrak sevgısı olmaz