banner388

Çakır: Birlikte başardık, birlikte başaracağız

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Samsun’un Türkiye’nin gelişmesine ve büyümesine azami katkı sağlamayı başarmış olmasından büyük bir gurur duyduğunu söyledi.

Çakır: Birlikte başardık, birlikte başaracağız

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Samsun’un Türkiye’nin gelişmesine ve büyümesine azami katkı sağlamayı başarmış olmasından büyük bir gurur duyduğunu söyledi.

19 Ekim 2017 Perşembe 09:23
Çakır: Birlikte başardık, birlikte başaracağız

Samsun haber - Türkiye’nin büyük öneme sahip zengin ve bereketli topraklarına sahip illerin başında Samsun’un geldiğini belirten Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, “Bu topraklarda yüzyıllardır süren bir etkileşim ve dönüşüm yaşanır.  Anadolu çalışırsa Türkiye çalışır. Yani büyüyen ve gelişen bir Türkiye’nin arkasında her zaman devasa bir güç olan Anadolu vardır. Ülkemiz için büyük öneme sahip Anadolu’nun zengin ve bereketli topraklarına sahip illerimizin başında Samsun’da bulunmaktadır. Tarımdan endüstriye, lojistikten teknolojiye uzanan geniş bir yelpazede bölgemiz insanı sahip olduğu değerleri işleyerek yüksek katma değerler üretmiştir. Samsun özel sektörünün, iş camiamızın ve borsa üyelerimizin Anadolu’dan, Samsun’dan ülkemizin ihtiyaç duyduğu her alanda yüksek bir enerji sarf ederek Türkiye’nin gelişmesine ve büyümesine azami katkı sağlamayı başarmış olmasından büyük bir gurur duymaktayız” dedi.

“BU ÜLKEYE BORCUMUZU ÇALIŞARAK ÖDÜYORUZ”


Samsun’un ve Türkiye’nin geleceğini birlikte inşa ederek ödemeye çalıştıklarını belirten Çakır, “Samsun iş dünyası Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu ilimizde de paydaş kurumlarımız ile birlikte yürüttüğümüz istihdam seferberliğine en üst düzeyde katkı sağlayarak ülkemize ve milletimize büyük bir mutluluk yaşatmıştır. Atölyelerinde, işletmelerinde ve fabrikalarında istihdam artırarak Türkiye’nin istihdam seferberliğine Samsun’dan katkı sağlayan özel sektör temsilcilerimizi buradan bir kez daha kutluyoruz. Üreten Samsun ödül töreninde iş camiası olarak bir başarıyı daha birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Birçok dalda rekortmenlerimizin takdir beratları ve ödüllerinin sunulduğu töreni Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte, üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde görkemli bir şekilde tamamladık. Bir ulusun, bir milletin ve bir ilin en büyük güçlerinden biride sanayicisi, esnafı tüccarıdır. İnsanımızla, çalışanlarımızla, yöneticilerimizle, üyelerimizle ne kadar övünsek azdır. Bu ülkeye büyük vefa borcumuzu çalışarak, üreterek, istihdam sağlayarak ve vergi ödeyerek ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin geleceğini birlikte inşa etmeye devam ederek ödeyeceğiz. Bu vatan uğrunda canlarını veren tüm şehitlerimizin yarattığı destanlara 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Günü eklenerek ülkemizin bekası bir kez daha güven altına alınmıştır. Karşı karşıya kaldığımız bütün tehditlere karşı milletimizin birlik ve beraberliğini kaybetmemesi kurtuluş yolumuz olduğu unutulmamalıdır” diye konuştu.

YÜKSEK SORUMLULUKLAR GEREKTİREN PROJELER…


Türkiye’de Ticaret Borsalarının müstesna bir yeri olduğunun altını çizen Çakır, şöyle devam etti; “Önceki satırlarda da ifade ettiğimiz gibi Anadolu’nun zenginliğini işleyerek berekete dönüştüren çalışkan insanlarımız Türkiye’nin global dünyada saygınlığını ve etkinliğini artırmaktadır. Borsamız bu kapsamda Samsun’u büyük yatırımların inşa edildiği bölgesel bir metropole taşıyan birçok projenin kurucusu veya ortaklığını yapmaktadır. Samsun Lojistik Merkezi, Samsun Teknoloji Merkezi, Gıda Laboratuvarı gibi yüksek sorumluluklar gerektiren projeleri bölgemize kazandırmaktadır."

HABER: Tolga BİRGÜCÜ
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sabahattin ali 2017-11-08 14:26:25

Bi de eski borçlarını ödese sinan bey.