banner388

Bu paralar nereye gitti

Samsun’un otopark sorunu ile ilgili Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, “Samsun’un büyük bir sorunu otoparktan oluşmaktadır. Belediyelerin, Büyükşehir’in aldığı bu paraları nereye kullandığını merak ediyoruz” dedi.

Bu paralar nereye gitti

Samsun’un otopark sorunu ile ilgili Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, “Samsun’un büyük bir sorunu otoparktan oluşmaktadır. Belediyelerin, Büyükşehir’in aldığı bu paraları nereye kullandığını merak ediyoruz” dedi.

19 Temmuz 2018 Perşembe 18:48
Samsun haber - Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek Samsun’un otopark sorunu ve yol kenarlarındaki parkomatlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.


“Samsun’un büyük sorunu otopark”


Samsun’un en büyük sorununun otopark olduğunu söyleyen Başkan Sinecek, “Ülkemizde de devam eden ve Samsun’un büyük sorunu olan otopark konusu gündemdedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla birlikte bir genelge geldi. Samsun’un büyük bir sorunu otoparktan oluşmaktadır. Belediyelerin, Büyükşehir’in aldığı bu paraları nereye kullandığını merak ediyoruz. Yolun üzerine bırakılan araçların hiçbir tanesinde binaların altında otopark olmadığını teyit ederek o paraları alıp nereye kullandığını soruyorum”

“Parkomatlar Samsun’un kanayan yarasıdır”

Parkomat sisteminin Samsun’un yarayan kanası olduğunu ifade eden Sinecek,  “Her yeni binanın altında o binaya ait otopark olmak zorunda ama yapmıyorlar. Otopark paraları belediyeye ödeniyor. Belediyeler ise bu paraları başka işlerde kullanıyorlar. Bunu en iyi Samsun’da görmüş oluyoruz. Bütün yollara parkomatları koyuyorlar. Parkomatlar Samsun’un yarayan kanasıdır. Samsun’daki ihaleye verilmiş bu otoparkı bir şahıs tarafından işletiliyor. Samsun’daki parkomat sistemi dünyada olmayan bir sistemdir”


Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 20.07.2018 09:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2018-07-19 20:29:15

Belediyeye hesap soracağınıza siz esnaftan topladığınız paraları nerede kullanıyorsunuz onları açıklayın

Avatar
görüş 2018-07-19 21:46:45

NEREYE GİTTİ YANDAŞLARINA GİTTİ... SAMSUN BİR TANE DOĞRU İŞİ VARMI YOK.. YANDAŞ KÖŞE OLDU...BİR VEKİL OLDU..

Avatar
coşkun bey 2018-07-19 22:56:10

adam haklı

Avatar
Adnan 2018-07-19 19:14:49

Hayirdir sinecek bu zamana kadar cikmayan sesin simdi cokca cikmaya basladi gunaydin parktek baslayali yillar oldu sen yenimi farkettin yoksa yzy gidene kadar durumu idare etmek isinemi geldi. Gerci sen isini iyi bilirsin vardir bi hesabin

Avatar
Niyazi_55 2018-07-20 09:00:13

Parkomatlar Samsunun yarayan kanasıdır” bu başlıkta bir gariplik yok mu

Avatar
buyur 2018-07-20 09:16:04

on onbeş milyonu kuşcennetinde yeme içme yeri oldu olduda oldu

Avatar
NUR KARA 2018-07-20 09:24:06

NEDEN MERAK EDİYORSUNUZKİ BİZLERE BİRŞEYLER KOKLATMIYORLAR DİYEMİ.NİCE KOOPERATİF BAŞLARI VE HARAÇ YİYEREK MAL MÜLK SABİHİ OLAN..ADEM DEVLET MEMURUYUM,GEÇİNEMİYORUM DİYOR.AYAĞININ ALTINDA KIŞLIK,YAZLIK EV OTOMOBİL SON MODEL LÜKS YAŞAM NEREDEN GELİYOR BU KAYNAKLAR KOOPERATİF BAŞKANLARINA DA ONLARI SORMAK LAZIM.........

Avatar
erbey 2018-07-20 12:47:36

sizin nasıl size yakın yandaş esnafınıza kıyak kredi varsa onlarında yandaşlarına gitti sinecek... sen işletmiyorsun diye mi bozuldun