banner388
banner390
banner410
banner408

Bu Manzara Samsun’a Yakışmıyor

Subaşı Yeraltı Çarşısının bakımsız halinden dert yanan esnaflar “Bu manzara Samsun gibi bir şehre yakışmıyor” dedi.

banner269

Bu Manzara Samsun’a Yakışmıyor

Subaşı Yeraltı Çarşısının bakımsız halinden dert yanan esnaflar “Bu manzara Samsun gibi bir şehre yakışmıyor” dedi.

04 Mart 2017 Cumartesi 17:13
Bu Manzara Samsun’a Yakışmıyor

Samsun Haber - İlkadım İlçesi Kale Mahallesi’ndeki Subaşı Yeraltı Çarşının bakımsız görüntüsü bölge esnafını ve vatandaşları hayatından bezdirdi. Yağmurlu havalarda çarşının tavanının birçok bölgesinde akıntı olması dikkat çekiyor.

“Bu manzara Samsun gibi bir şehre yakışmıyor”

Çarşının tavanından akan suların zemin kayganlaştırmaması için koydukları kovaları gösteren esnaflar, “Bu manzara Samsun gibi bir şehre yakışmıyor” dedi. Dertli esnaflar, çarşının bakımsız görüntüsünün işlerini olumsuz etkilediğini söyledi. Ayrıca esnaflar, çarşıdaki su akıntılarına çözüm bulunmamasının çarşının geleceği için endişe duymalarına sebep olduğunu söyleyerek, yetkilileri göreve çağırdı.Belirli aralıklarla çarşının içler acısı durumunu Büyükşehir Belediyesine bildirdiklerini söyleyen çarşı esnafı, muhatap bulamamaktan dert yandı.

“Vatandaşlar Zorluk Yaşıyor”

Samulaş Başvuru Merkezi’ni de içinde barındıran çarşıya, gelen vatandaşların çarşı tavanından damlayan sular yüzünden zor anlar yaşadıkları gözlendi.

Yasir BABA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-03-04 17:24:16

Daha ne yakışmayan manzaralar var. Özellikle ikinci ve dördüncü hat dolmuş güzergahlarına binin de bi seyahat edin. Yollar köstebek yuvası gibi. Arabalar kasislerde kırılacak gibi oluyor.

Avatar
Ali Balbal 2017-03-04 18:04:18

Lutfen o yapiyi oaradan kaldrin mecidiyeyi saathaneyle vede belediyeye cikan yolla bir butun olarak butunlestirin orayi duzgun bir dizaynla oturulacak bir park haline donusturun orasi o kismii o bolgeyi sikisik bir hale sokuyor

Avatar
emin karagüzel 2017-03-04 19:11:08

oradaki esnaflar el ele verip gerekli tamiratı yapabilir, her şeyi devletten beklememeli.