banner388

Bozuk Yollar Ve Kaldırımlar Hayatı Zorlaştırıyor

Samsun’un merkez ilçelerinde bulunan bozuk yollar ve kaldırımlar yağmurlu havalarda vatandaşların hayatlarını zorlaştırıyor.

Bozuk Yollar Ve Kaldırımlar Hayatı Zorlaştırıyor

Samsun’un merkez ilçelerinde bulunan bozuk yollar ve kaldırımlar yağmurlu havalarda vatandaşların hayatlarını zorlaştırıyor.

16 Mart 2017 Perşembe 09:41
Bozuk Yollar Ve Kaldırımlar Hayatı Zorlaştırıyor

Samsun Haber -  Yağmurlu havaların geri gelmesiyle beraber Samsunlu vatandaşlar bozuk yollar ve kaldırımlar sebebiyle zor anlar yaşadı. Kaldırımlardan bulunan çukurlara biriken yağmur suları sebebiyle yürümekte zorluk çeken vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi yetkilerinin duruma bir çözüm bulması gerektiğini söyledi.

Şehrin Merkezi Noktalarında Dahi Çukurlar Var

Özellikle Aile Sağlık Merkezleri, okulların, çeşitli devlet kurumlarının, Kuyumcular çarşı gibi en merkezi yerlerde bulunan çarşılar ve bankaların önlerinde bulunan kaldırımlar ve üst geçitler gibi sık kullanılan yerlerdeki bozuk kaldırımlara yağmurlu havalarda biriken sular vatandaşların yürümesini zorlaştırıyor.

Yollarda bulunan asfalt bozukluklarına biriken sular ise hem sürücülerin araç kullanmaları zorlaştırırken aynı zamanda araçların geçmesi ile sıçrayan sular yol kenarında yürüyen vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.  Samsun’un bazı bölgelerindeki bozuk yolların ve kaldırımların yıllardır düzeltmediği söyleyen vatandaşlar, yetkililerin bu soruna acil çözüm bulmalarını istedi.

Yasir BABA

Son Güncelleme: 16.03.2017 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-03-16 11:06:42

Sonunda vatandaşın gerçek problemini anlatan bir haber yaptınız. Teşekkürler. Ben güneydoğu anadolu hariç Türkiye'nin diğer bölgelerini gezmiş birisi olarak üzülerek söylüyorum: Türkiye'nin en bozuk şehiriçi yolları malesef Samsun'umuzda. Samsun bunu hak etmiyor. Koskoca bulvar yolları bile kasis çukur içinde. Böyle olmaz.

Avatar
kar 2017-03-16 11:18:51

Siz bir de Bafra'ya gelin bakın

Avatar
Misafir 2017-03-16 12:25:45

Belediyelerin halkın vergisini , halka hizmet olarak geri vermesi gerekir yada olay öç almak mı acaba bu işlere bakanlar fetöcü mü

Avatar
Ilker 2017-03-20 11:04:53

Bayramın yollarına bakın baskan bu ısın basında olarak cafelerden tramvayda buyuk paralar alıyorsunuz bunlar bize hizmet olarak donmuyor yollarımız yama yapılarak düzelmiyor

Avatar
samsunlu 2017-03-21 18:48:05

Bu samsunun sanszligi kozmopoitliğin vurdum duymazlığın yerel yönetimleri aymazliğı samsununun hemen hemen bütùn yollari kòstebek yuvasi duyarli samsunlular olarak kamuoyu oluşturmak lazìm saygılar

Avatar
İlker 2017-03-22 09:42:51

Bafraya gelin ve yollar ımızı düzeltin ama bu düzeltme yama olmasın hep yamalarınız bozuluyor asfalt yapan kısının basındaki kontrol yapmıyor bır yağmurda açılıyor