banner388

Bölge ekonomisinin kalbi Tekkeköy’de atıyor

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsunhaber.com Dergisi'ne ilçe ekonomisinden söz etti. İlçede hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan projelerden söz eden Başkan Togar, “Bölge ekonomisinin kalbi Tekkeköy’de atıyor” dedi.

Bölge ekonomisinin kalbi Tekkeköy’de atıyor

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsunhaber.com Dergisi'ne ilçe ekonomisinden söz etti. İlçede hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan projelerden söz eden Başkan Togar, “Bölge ekonomisinin kalbi Tekkeköy’de atıyor” dedi.

16 Eylül 2017 Cumartesi 10:56
Bölge ekonomisinin kalbi Tekkeköy’de atıyor

Samsun haber - Tarihi, turistik, kültürel ve eşsiz doğal güzelliklerinin beraberinde sanayi yönünden de zengin bir ilçe olan Tekkeköy, Samsun ve çevre illerden binlerce kişinin çalıştığı; İlkadım, 19 Mayıs, Örnek sanayilerinin yanında Organize sanayi ve Gıda organize sanayiye ev sahipliği yapıyor.

“LOJİSTİK KÖY PROJESİ BİNLERCE İSTİHDAM SAĞLAYACAK”


İlçe ekonomisini anlatan Başkan Togar, “İlçemiz, örnek sanayilerimizin yanında Organize Sanayi ve Gıda Organize sanayimize de ev sahipliği yapmakta. Ayrıca bu sanayi sitelerinde üretim yapan büyük işletmeler, yurt içi ve yurtdışı ticari faaliyetleri ile ilçemizi, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine büyük kazançlar sağlamaktadır. Yine ilçeye yapılmaya başlanan Lojistik Köy Projesi’nin önümüzdeki günlerde vücut bulmasıyla ilçe Bölgenin lojistik üssü haline gelecek ve burada binlerce kişi istihdam edilerek ilçeye de ekonomik bir girdi sağlanacaktır” diye konuştu.

“DUR DURAK BİLMEDEN PROJELER GELİŞTİRMEKTEYİZ”


Başkan Togar daha sonra “Yeni yapılan Samsunspor stadyumu, 7500 kişilik Yaşardoğu kapalı spor salonu, uluslar arası fuar alanı, bilim ve teknoloji merkezi, lojistik köy gibi devlet yatırımları ile ilçeye gelen kalabalık toplulukları ilçeye sokup burada zaman geçirebilecekleri mekanlar, alanlar, sosyal tesisler ve gezi yerleri oluşturmak için dur durak bilmeden projeler geliştirmekteyiz. Bunca; tarihi, turisttik, kültürel, doğal güzellikleri ve devlet yatırımları ile sanayi bölgelerini elinde bulunduran ilçemizin ekonomik anlamda gelir seviyesinin artması ve ticari faaliyetleri ile turizm gelirlerini en üst düzeye çıkması için bizde Belediye olarak elimizden geleni en iyi şekilde yapmaktayız” açıklamasını yaptı.

EKONOMİK SİRKÜLASYONU EN ÜST DÜZEYE ÇIKARTACAĞIZ


Belediye Başkanı Togar son olarak ise “Amacımız ilçemizin tüm zenginliklerini ön plana çıkartarak, sanayi bölgelerimizi tüm bileşenleriyle harmanlayarak yatırımlar ve projeler üretip Tekkeköy’ümüzü Samsun’un ve bölgenin sanayi ve turizm merkezi haline getirerek, sanayicilerin, misafirlerimizin ve turistlerin konaklamasını sağlayarak ilçemizdeki ekonomik sirkülasyonu en üst düzeye çıkartmaktır” diye konuştu. 

Haber: Tolga Birgücü

Son Güncelleme: 16.09.2017 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.