banner388

Bit Pazarı Esnafı Büyükşehir’e Seslendi

Mert Irmağının kenarında bulunan Bit Pazarı esnafı daha iyi koşullarda çalışmak için Samsun Büyükşehir Belediyesinin kendilerine yardımcı olmasını istiyor.

Bit Pazarı Esnafı Büyükşehir’e Seslendi

Mert Irmağının kenarında bulunan Bit Pazarı esnafı daha iyi koşullarda çalışmak için Samsun Büyükşehir Belediyesinin kendilerine yardımcı olmasını istiyor.

06 Mart 2017 Pazartesi 18:13
Bit Pazarı Esnafı Büyükşehir’e Seslendi

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım ilçesinde Mert Irmağı kenarında bulunan Bit Pazarı esnafı steril, düzenli ve zabıta ekipleri tarafından denetlenen bir pazar yeri istiyor.

“Bit Pazarına İlgi Çok Yoğun”

Pazarda yaklaşık 10 yıldır satış yapan Mehmet Özten, işlerini sevdiklerini ve daha iyi bir ortamda işlerini yapmak istediklerini söyledi. Özten, “Biz Bit Pazarı esnafı olarak, Büyükşehir Belediyesi’nden semt pazarlarında olduğu gibi numaralandırılmış tezgahlardan oluşan ve belediye görevlileri tarafından denetlenen bir pazar yeri istiyoruz” dedi.

“Daha İyi Koşullarda Çalışmak İstiyoruz”

Bit Pazarına ilginin yoğun olduğunu ve çevre illerden dahi pazara gelenlerin olduğunu belirten Özten, “Toplumun her kesiminden müşterimiz var. Mühendislerden Doktorlara, emeklilerden gençlere her kesimden insan hiçbir yerde aramadığı ürünleri biz de uygun fiyata bulabiliyor. Ama pazarımızın bu hali müşterilerimiz ve bizim hiç hoşumuza gitmiyor. Daha iyi koşullarda çalışmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Haftasonu da Tezgah Açmak İstiyoruz”

Bir süredir cumartesi ve pazar günleri tezgah kurmalarına izin verilmediğini söyleyen pazar esnafı, “Kazancımızın en iyi olduğu günler cumartesi ve pazar günleri… Belediye yetkililerin eskiden olduğu gibi cumartesi ve pazar günleri de satış yapmamıza izin vermelerini istiyoruz” şeklinde konuştu. Esnaf, “Helalinden kazanarak geçinmeye çalışıyoruz. İşimizi seviyoruz. Belediyemizin işimizi daha iyi koşullarda yapabilmemiz için bize yardımcı olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yasir BABA

Son Güncelleme: 06.03.2017 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TT 2018-12-11 23:55:55

Bence de insanların ulaşması kolay olan bir noktada bu adamlar da ekmeğini kazanma li mesela rus pazarına yakın bir nokta olabilir belediye boş işleri yapana kadar bu adamlara ekmeğini kazanacaksınız bir yer göstersin

Avatar
İlayda 2019-04-22 20:56:50

Bence SaatHane meydanı veya Mecidiyenin yanında bir yer olması daha uygun olur hem çoğu kişiyide çeken biryer.
Ve yahut Çiflik Caddesinin altlarında biryerde olabilir.

Avatar
Vatandaş 2017-03-07 09:51:51

Sahil yolunda lunaparkın karşısında kalan kısımdaki üstü kapalı alan bu insanlara tahsis edilebilir...

Avatar
Birisi 2018-03-06 23:08:42

Bit pazarının yeri nerede

Misafir Avatar
yalçın kılıç 2018-12-12 01:14:04 @Birisi

mert ırmağı kenarında (piazzaya giden yol üzeri ırmağa gelmeden sağdan içeri)

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ali 2019-06-01 20:46:50

ikinci el ürünlerinin satılması hem alici hem satici hemde ekonomiye faydasi var. kısacası ekmek kapisi. avrupain en ufak kasabasında bile en uc dort tane var. yazık belediye bir yer versinde insanlarda ekmegini kazansınlar.