banner388

Birçok ünlü isim Fuat Yılmaz'ın filmi İçin Samsun’a gelecek

Çekimleri Samsun’da yapılan ve 3 Kasım tarihinde vizyona girecek olan Mezarlık Filmi’nin yönetmeni yeni film projesi ile birçok ünlü ismi Samsun’a getirmeyi planlıyor.

Birçok ünlü isim Fuat Yılmaz'ın filmi İçin Samsun’a gelecek

Çekimleri Samsun’da yapılan ve 3 Kasım tarihinde vizyona girecek olan Mezarlık Filmi’nin yönetmeni yeni film projesi ile birçok ünlü ismi Samsun’a getirmeyi planlıyor.

31 Ağustos 2017 Perşembe 15:03
Birçok ünlü isim Fuat Yılmaz'ın filmi İçin Samsun’a gelecek

Samsun Haber Geçtiğimiz temmuz ayında çekimlerinin tamamı Samsun’da gerçekleşen ve oyuncu kadrosunda Nihal Candan, Seyithan Özdemir(Minik) gibi popüler isimleri bulunduran Mezarlık Filmi’nin yönetmeni Fuat Yılmaz yeni projelerinden bahsetti.

“Samsun Sinema Sektörü İçin Büyük Bir Potansiyele Sahip”

3 Kasım 2017 tarihinde vizyona girecek olan Mezarlık Filmi’ni beklerken yeni projeler için kolları sıvayan Fuat Yılmaz, Samsun’u sinema platosu haline getirmek istediklerini ve birçok ünlü ismi Samsun’a getirmeyi planladıkları söyledi. Samsun’un sinema sektörü için her açıdan çok elverişli bir şehir olduğunu anlatan Genç Yönetmen, “Samsun’un bu potansiyelinin değerlendirilmesi gerekiyor. Bu Samsun’un tanıtımı gelişimi açısından çok önemli” dedi.

Şu sıralar Samsun’un en büyük sorunlarından biri olan uyuşturucu ve bonzai kullanımıyla ilgili bir mini internet dizisi üzerine çalışan Yılmaz, “Çekeceğimiz bu dizi ile özellikle bonzainin gençlere ve ailelerine nasıl zarar verdiği gözler önüne sermek istiyoruz. Aynı zamanda dizimizin öğretici bir tarafının da olmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

Ünlü İsimler Samsun’a Gelecek

Bunun yanı sıra önümüzdeki yıl yine Samsun’da absürt-komedi tarzında bir sinema filmi çekmeyi planlayan Yılmaz, bu filmi için Türkiye sinemasının yıldız isimlerini Samsun’a getirecek. Absürt-komedi filmi için oyuncu kadrosunu şimdiden şekillendirmeye başlayan Yılmaz, İşler Güçler dizisinde ‘boomcu Onur’ karakteriyle ünlenen Ahmet Dursun ve Avrupa Yakası dizisi, Maskeli Beşler Serisi gibi çok izlenen projelerden tanınan Peker Açıkalın gibi isimleri Samsun’da çekeceği filmin oyuncu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, çekeceği filmle Samsun’u ve Samsunluları anlatmak istediğini belirten Yılmaz, “Filmde Samsunlu vatandaşlara yoğun bir şekilde yer vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Yasir BABA

Son Güncelleme: 02.09.2017 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tarık 2017-08-31 20:06:04

Herkesin uzerine duseni yapmasi gerekli olumlu guzel bir haber samsun icin..

Avatar
yaşar şıkses 2017-09-02 23:27:19

Samsun da oturuyorum uyuşturucu tipi m var fuat bey benide sinemaya alır misin korkma sana yanlış benim koluna tutan a saygım sonsuz