banner388

Beter olsunlar!

AK Parti ve MHP arasındaki ittifakın bitmesiyle ilgili, CHP Samsun eski İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, “İki parti için söylenecek tek bir söz var. Beter olsunlar!” dedi.

Beter olsunlar!

AK Parti ve MHP arasındaki ittifakın bitmesiyle ilgili, CHP Samsun eski İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, “İki parti için söylenecek tek bir söz var. Beter olsunlar!” dedi.

25 Ekim 2018 Perşembe 15:02

Samsun Haber - Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı’nın her sabah sunduğu Uyan Samsun programına katılan CHP Samsun eski İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, MHP ve AK Parti arasındaki ittifakın bitmesiyle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

“Sürekli bir anlaşmazlık içerisindeydi”

MHP’nin durumunu şu anda iyi görmediğini belirten Akcagöz, “Milliyetçi Hareket Partisinin şu anki durumu içler acısıdır. MHP ve AK Parti zaten af ile ilgili sürekli bir anlaşmazlık içerisindeydi. Son olarak da andımızla ilgili tartışmalar çıkınca ayrılmak zorunda kaldılar. İki parti için söylenecek tek bir söz var. Beter olsunlar!” ifadelerini kullandı.

“Ön seçim talebini destekliyorum”

Samsun’un büyük bir şehir olduğunu ve ön seçim yapılması gerektiğini ifade eden CHP Samsun eski İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, “Parti içinde bir takım çalkantılar ve tartışmalar olur ama öfkeyi elden bırakmak gerekiyor. Ön seçim talep etmek sosyal demokratlığın solculuğun gereğidir. Buraya sandık kurulsun ve halk bunu oylasın demek her zaman iyidir ama kötü olan ise tepeden gelmektir. Muharrem İnce’nin İstanbul ve Türkiye’nin birçok bölgesi için ortaya attığı ön seçim talebini destekliyorum. Kısıtlı bir ön seçim istemiyorum. Milyonluk ve kozmopolit bir şehir olan Samsun için 16 bin üye yeterli değil. Sivil Toplum Kuruluşlarına ve basına ön seçimle ilgili sorular sorulmalıdır. Ön seçimle ilgili mutlaka gazetecilere sorular sorulmalı çünkü onlar en iyi belediye başkanını söyleyebilir. Samsun için benim talebin ön seçim yapılmasından yanadır” diye konuştu.

Müberra TAŞÇI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
balıkçı 2018-10-25 16:44:29

Bu chp liler hep bomba ya

Avatar
ercan uzuner 2018-10-25 16:50:39

görende memlekete çok bi faydaları var sanır

Avatar
Negredo 2018-10-25 17:15:44

Beter olan her zaman siz oluyorsunuz bu kafayla sizden bi halt olmaz.

Avatar
Halime Özgen 2018-10-26 11:25:11

Tufan akcagoz mücadeleci Samsun'da halk tarafından sevilen bir insan belediye başkan adaylığına çok yakisirdi.