banner388
banner390
banner410
banner408

‘Benim Adım Osman’ filminin çekimleri Samsun’da devam ediyor

Yapımcılığını ünlü şarkıcı Çılgın Sedat'ın üstlendiği, yılın kahkaha garantili filmi Benim Adım Osman'ın çekimleri Samsun'da devam ediyor.

banner269

‘Benim Adım Osman’ filminin çekimleri Samsun’da devam ediyor

Yapımcılığını ünlü şarkıcı Çılgın Sedat'ın üstlendiği, yılın kahkaha garantili filmi Benim Adım Osman'ın çekimleri Samsun'da devam ediyor.

07 Eylül 2017 Perşembe 18:39

Samsun Haber Başrollerinde Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın üstlendiği ve dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin 2017 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

“YILIN KAHKAHA GARANTİLİ FİLMİ”

Yapımcılığını “Çılgın Sedat” olarak tanınan ünlü şarkıcı Sedat Kapurtu’nun üstlendiği “Benim Adım Osman” filminin çekimleri İzmit, Çınarcık, Beylikdüzü’nden sonra şimdi Samsun'da devam ediyor.

Yılın kahkaha garantili filminde başrollerini; Çılgın Sedat, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan paylaşıyor. Üçlüye, Cengiz Kurtoğlu, Hayal Şerifi, Deniz Oral, Songül Karlı, Tayfun Sav, Nur Ertürk, Çiğdem Tunç, Selin Köktener, Murat Övüç, Hakan Hatipoğlu, Yalçın Özden, Kayhan Yıldızoğlu, Latif Doğan, Seda Kement, Selhan Çeliker, Fatma Kala, Tuğçe Topçu gibi birbirinden ünlü isimler eşlik ediyor.

Hikayesi yine Çılgın Sedat'a ait olan film, hayatını bir gazetede köşe yazarı olmaya adamış Osman'ın kuzeni Fiko ve Dursun'a gelmesiyle hayatının nasıl değiştiğini anlatmaktadır. Filmin Samsun çekimlerinde FBM Özel Tıp Merkezi Kurucusu Doç.Dr. Hayati Akbaş da yer alıyor.

Senaryosunu Banu Kaptanoğulları ve Atıf Ulusoy’un kaleme aldığı filmin, yönetmen koltuğuna da Çılgın Sedat'ın kendisi oturdu. İlk yönetmenliğini yapacak olan Çılgın Sedat, çok farklı bir komedi ile hem yapımcı hem yönetmen hem de oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

Hayalinin gerçeğe dönüşmesinin heyecanını yaşadığını belirten Çılgın Sedat “Uzun yıllardır hayal ediyordum ve şu anda hayalimin gerçek olmasına tanıklık ediyorum. Bambaşka ve çok özel bir duyguymuş. Ben 4.5 ay ameliyat için buradaydım. Bu sefer tekrar geldim. Filmimizde Hayati Akbaş’ta oynayacak”  dedi.

İlk defa bir filimde oynayacağını belirten FBM Özel Tıp Merkezi Kurucusu Doç.Dr. Hayati Akbaş, “Bu sinema filmi olacak. Samsun adına güzel bir şey. Sedat, bana göre Türkiye’nin en parlak sanatçılarından bir tanesidir. Bu filmin bana göre ikincisi, üçüncüsü de çekilecek. Ben Samsun adına çok mutluyum. Sinema filminin finalinin Samsun’da çekilmesi bizim için gurur verici bir durum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 08.09.2017 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.