banner388

Bayanlara göre bakımın yaşı yok

Kendilerini daha genç ve güzel göstermek amacıyla kozmetik sektöründe satılan makyaj malzemelerine akın eden bayanlar bakımın yaşının olmadığını söylüyor.

Bayanlara göre bakımın yaşı yok

Kendilerini daha genç ve güzel göstermek amacıyla kozmetik sektöründe satılan makyaj malzemelerine akın eden bayanlar bakımın yaşının olmadığını söylüyor.

13 Aralık 2017 Çarşamba 18:12
Bayanlara göre bakımın yaşı yok

Samsun Haber – Bayan için yaş ayrımı olmaksızın her an bakımlı olması gerektüğini dile getiren Samsunlu kozmetikçi çirkin kadının olmadığını ama bakımlı kadının olduğunu dile getiriyor. Sadece her gün banyo yapmanın bakımdan sayılmayacağını da sözlerine ekleyen kozmetikçi “İllede makyaj yapmak da bakımdan sayılmaz” diyor.

“Kadınlar güzel olmak için yarışır”

Kadında bakımın her zaman ve her yaşta olmazsa olmazı haline gelmesinin erkekler açısından normal karşılanması gerektiğini sözlerine ekleyen Samsunlu kozmetikçi Güler Akdağ, “Bakım, kadınlığın doğasında vardır. Bu gayet de normaldir. Kadınlar kendilerini daha da bakımlı göstermek için kozmetikçilere yani bizlere akın ediyor. Bu kendilerini eşlerine ve doğal çevreye daha bakımlı göstermek adına olması gereken bir şey. Ancak bunun bayanlar açısından yaşı yok. Yaşı olmamalı da... Kadın her an temiz ve bakımlı görülmeli. Bunu göstermek için ruj daha çok ağırlıklı olmak üzere fondoten, far, tırnaklar için de oje kullanıyorlar” dedi.

“Kadınlar her an yarış içinde”

33 yaşında ki Samsunlu Kozmetikçi Güler Akdağ, kadınların kendi dünyalarında her zaman ‘ben daha güzelim’ yarışının var olduğunu söyleyerek, “Bu kadınların yaradılışında var. Kadınlar kendi içlerini dışarıya dökmeselerde her an yaşadıkları bir üstünlük yarışı vardır. Bu ustünlüğü de kendilerini daha bakımlı gösteren ürünler kullanırlar. Örneğin: Kış aylarında ruj olarak koyu renkler, yaz aylarında da daha canlı tonlar kullanırlar. Biz kadınlar olarak her zaman şıklık rüküşlük yarışı yaşıyoruz ve bunu kendi içimizde tutarak tatlı bir rekabet ortamı hazırlıyoruz” diye konuştu.

Haber: Ekrem BİRCAN   

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberSasunKozmatik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.