banner388

Başkan Karayılmaz: Taraftara teşekkür ediyorum

Samsunspor'da Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, "Kayyum heyeti olarak Samsunspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Onların varlığı bizi ve takımımızı güçlendirdi" dedi.

Başkan Karayılmaz: Taraftara teşekkür ediyorum

Samsunspor'da Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, "Kayyum heyeti olarak Samsunspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Onların varlığı bizi ve takımımızı güçlendirdi" dedi.

12 Şubat 2018 Pazartesi 13:49
Başkan Karayılmaz: Taraftara teşekkür ediyorum

Samsunspor haber - Samsunspor'da Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Samsunspor-Erzurumspor karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı takımın taraftarına teşekkür eden Başkan Karayılmaz, "Kayyum heyeti olarak Samsunspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Onların varlığı bizi ve takımımızı güçlendirdi. Samsun'da taraftarın bu kadar etkin olduğunu bu maçta bir kez daha gösterdiler. Bizde maç 90 dakikadır, bu konuda tribündeki bütün Samsunspor sevdalılarının desteğini bekliyorum. Çünkü maç esnasında ufacık bir hata takımımızı demoralize duruma düşürebilir. Burada da bizim sonsuz taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bundan sonrada desteğin katlanarak artacağına inanıyorum. Takım olarak moral ve motivasyomuz yerinde, sevgi ortamı içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Dolayısıyla biz Samsunsporumuzun en güzel yere gelmesi için önümüzdeki engelleri tek tek aşmaya çalışacağız" dedi.

İNDİRİM DEVAM EDECEK Mİ?

Bilet fiyatlarıyla ilgili toplantı yapılacağını ifade eden Başkan Karayılmaz, "Bilet indiriminin tekrar olması için Kayyum heyetiyle bir araya gelerek toplantı yapacağız. Bunu çözeceğimize inanıyorum, bunlar çözebileceğimiz konular. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a ve SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan çok teşekkür ediyorum. Özellikle başkanımızın bu konuda çok katkısı oldu. Tramvay ücretlerinin alınmaması seyircimizin daha rahat hareket etmesini sağladı" diye konuştu.

ŞEHİT HABERLERİ YASA BOĞDU

Karşılaşma yapılacak şovların gelen acı şehit haberleri için ertelendiğini belirten Başkan Karayılmaz, "Biz isterdikki karşılaşma bir düğün havasında geçsin. Taraftar gruplarımızla bazı organizasyonlarımız vardı bunları şehitlerimiz için erteledik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, milletimizin başı sağolsun. Bütün şehitlerimize minnettarız" şeklinde ifade etti.

Son Güncelleme: 13.02.2018 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-02-12 18:08:49

Belediye Başkanı bu zamana kadar neden tramvay ücretlerinde indirime gitmedi anlamış değiliz.
Tüm Belediyeler bulundukları kentlerde Takımlarına her turlu yardımlarda bulunuyorlar,bizim başkan geçte olsa uyandı.
Bu bur Lütuf değildir halkın parası ile alınan araçlarla Sehrimizin Markası olan Samsun sporumuz u desteklemeye giden cefakar Taraftarlara yapilan ufak bir jesttir.