banner388

Balayı için alternatif fikirler

Dünyanın en güzel kumsalları, en berrak denizleri, en güzel bitki örtüleri ve en iyi tesisleri.

Balayı için alternatif fikirler

Dünyanın en güzel kumsalları, en berrak denizleri, en güzel bitki örtüleri ve en iyi tesisleri.

09 Mart 2018 Cuma 10:18
Balayı için alternatif fikirler

Yeni evli çiftlerin en değerli ve unutulmaz zamanları olan balayı tatilini hafızalara taşıyacak ayrıntılar, hepsi de hayatınızın en özel günlerini daha da güzel kılmak için buluşuyorlar. Bu özel anların gerçekten özel geçmesini sağlayacak, unutulmazlığını pekiştirecek ayrıntılarla süslü olması, yeni evli çiftlere özel servisler sunulması her şeyden önemli olmalı.

Ucuz tatiller, kalitesiz servisler ve kötü sürprizlerle karşılaşmak, sonsuza dek sizinle olacak hatıraların memnuniyetsizliği ile yaşamak yerine birbirinden güzel balayı programları ile ideal tatile kavuşabilirsiniz.

Siz balayı çiftine özel hazırlanmış deniz manzaralı odanızda bir şişe köpüklü şarap ve meyve sepeti ilk kutlamanız için sizi bekliyor olacak. Özel bir mekanda romantik akşam yemeği ile yaşamınızı tamamen değiştirecek bu büyük adımı, mum ışığı ve şarap eşliğinde baş başa kutlayacaksınız. 

Bu en telaşlı günlerinizde sizlere yardımcı olacak balayı alternatiflerimiz arasında size ve eşinize en uygun olanı seçmek size düşüyor.

BORA BORA BALAYI TURU


Bora Bora, pudra kıvamlı beyaz kumları, turkuaz renginde saydam suları ve palmiyeleriyle cennetten fırlamış gibi… Gauguin’i büyüleyen, resimlerine konu olan egzotik Fransız Polinezyası, sadece bu ünlü ressamı konuk etmedi. 70’lerde, içlerinde Marlon Brando’nun da olduğu pek çok Hoollwod ünlüsünün kaçamak noktasıydı. Bir süredir ise balayı çiftlerinin, dünyada cennetimsi bir yer görmek isteyenlerin ya da sadece egzotik bir tatil geçirmek isteyenlerin rotası üzerinde…


•    Fransız Polinezyası’na özgü siyah incilerden zaten satıl almalısınız ama almasanız bile mutlaka gidip görün. Ancak yanıltılma olasılığına karşı dikkatli olun; güvenerek alışveriş yapabileceğiniz dükkanlardan birini seçmeye özen gösterin.


•    Garip ama herkes görüyor: Savaş toplarım! Toplam sayısı 7 olan bu koca toplar, adaya, 2. Dünya Savaşı sırasında Amerikalılar tarafından Japon tehdidine karşı yerleştirilmiş. Ayrıca ada bu sırada cephanelik olarak kullanılmış.


VENEDİK BALAYI TURU


Eşsiz bir atmosfer... Plastik sanatların sayısız örneğiyle dolu, benzersiz bir mimari... Venedik, zeka ve yeteneğiyle insanoğlunun balçıktan yarattığı bir rüya kent...


•    Kentteki her ayrıntı romantizmi çağrıştırıyor. Turizm ofislerinden kolaylıkla temin edebileceğiniz şehir haritalarında ziyaret edilmesi gereken yerler, tek tek işaretlenmiş; amaç Venedik'e gelenleri kentin romantik atmosferiyle kucaklaştırmak. Hepsi o ünlü aşığın, Casanova'nın, bir zamanlar gizlice sevgilileriyle buluştuğu mekanlar...


MAURITIUS BALAYI TURU


Cennetin tadına ucundan da olsa varmak için, doğanın sunduğu bir armağan belki de Mauritius! Bu  Tropikal cennet-cennet demek çok sıradan gelse de bu adayı anlatan en güzel söz bu! Ne uçsuz bucaksız nede iki adımda bitire bileceğiniz bir ada. Ne sadece dağlık nede tam anlamıyla kentleşmeye yenik düşmüş...

•    Yeni evliler için, en ideal yerler arasında gösterilen Mauritius'un baş döndüren görüntüsüyle karşılaşınca nefesinizi tutacaksınız. Çünkü kelimenin tam anlamıyla unutulmaz bir balayı sizi bekliyor olacak.

DUBAİ BALAYI TURU


Dubai: 1990’lı yılların başından itibaren Orta Doğu’nun ticaret başkentine dönüşen Dubai, petrolle gelen servetini dev turizm yatırımlarıyla ikiye katladı. Kentin her yerini dolduran devasa gökdelenler, tonlarca cam ve çelikten oluşan göz alıcı mimarileriyle Dubai’nin zenginliğini kanıtlarcasına ufka doğru yükseliyorlar.

•    Uzun beyaz kumsallar, suyun üstünde yükselen çok yıldızlı lüks oteller, konuklarını kelimenin gerçek anlamıyla kendinden geçiren SPA merkezleri, dünyanın en ünlü markalarını barındıran alışveriş merkezleri, konforlu paket turizm arayışında olanları özellikle de unutulmaz bir balayı yaşamak isteyenleri kendine çekiyor. Balayını geçirmek ya da yorgunluk atmak için en ideal yerlerden biri olarak Dubai ilk sıralarda yer alıyor.


ÜÇ ADA: MALTA, GOZO, COMINO BALAYI TURU


Üç adadan oluşan Malta takımadaları, balayınız için harika bir alternatif olabilir. Fenikeliler ’den Karacalılara, Bizanslılardan Berberilere, İngilizlerden Fransızlara kadar pek çok farklı kültürün izlerini taşıyan adalar günümüzde modern bir tatil cenneti durumunda. 


•    Kar, don  ve sis ada insanı için tamamen yabancı sözcükler. Son derece şık sahil otelleri, ortaçağdan kalma muhteşem katedraller ve kiliseler, barok tarzı saraylar, uzun plajlar ve şirin köyler adaları eşsiz kılıyor. 
 

Son Güncelleme: 09.03.2018 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.