banner388

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunhaber.com’da

Samsun’un en büyük ilçelerinden biri olan Bafra’nın Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunhaber.com’u ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunhaber.com’da

Samsun’un en büyük ilçelerinden biri olan Bafra’nın Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunhaber.com’u ziyaret etti.

12 Ekim 2017 Perşembe 11:02

Samsun Haber Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunhaber.com’un ofisini ziyaret etti. Ziyaret esnasında Samsunhaber.com’un çalışma ortamını gezen Şahin, bir süre çalışanlarla sohbet etti. Şahin, Samsunhaber.com’un ofisine hayran kaldığını belirtti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, aynı zamanda Samsunhaber.com Haber Müdürü Nevin Aydoğan’ın sunduğu ve Samsun’un en büyük ilçelerinde biri olan Bafra’nın her yönüyle ele alındığı özel programın konuğu oldu.

Şahin, program esnasında belediye başkanlığı süresince yaptığı icraatleri ve gelecek projelerini anlattı. Zihni Şahin, Bafra’da yapılacak olan Medikal Organize Sanayi Bölgesi’nden tütüne, Kızılırmak Deltası’ndan Samsunspor’a kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in Samsunhaber.com’a yaptığı açıklamaların tamamının yer aldığı programı sitemizden takip edebilirsiniz.

Haber: Yasir BABA

Son Güncelleme: 12.10.2017 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selami 2017-10-12 18:58:00

Bafra min adini birazda sanai ve katma deger üreten bir sehir olarak görmek isterim basit isler in disinda bir is göremiyorum