banner388

Atakum’un göbeğinde pes dedirten olay

Samsun’da görme engelli bir vatandaş, eşi ve ablasıyla işten eve dönerken Türk-İş Atatürk Bulvarı’nda bulunan açık bırakılmış çukura düştü.

Atakum’un göbeğinde pes dedirten olay

Samsun’da görme engelli bir vatandaş, eşi ve ablasıyla işten eve dönerken Türk-İş Atatürk Bulvarı’nda bulunan açık bırakılmış çukura düştü.

26 Mart 2018 Pazartesi 17:50

Samsun haber - Görme engelli olan Ahmet Uçarlı (30), 3 gün önce işten evine dönerken büyük bir şok yaşadı. Otobüsten indikten sonra kavşak ışıklarından uzakta olduklarını farkettiklerini ve biraz yürüdükten sonra eşinin bir çukura düştüğünü, ardından da kendisinin düştüğünü belirten Uçarlı, o anları mikrofonumuza anlattı.


Eşiyle ve ablasıyla otobüsten indiklerini söyleyen Ahmet Uçarlı, “Türk-İş kavşağındaki lambaları ararken ters tarafta olduğumuzu farkettik ama geç farkettiğimiz için bu çukura düşmüş bulunduk. Yanımızda bize yardım edecek bir insan olmadığından kendi imkanlarımızla çukurdan çıkıp yürümeye devam ettik. O anın şokuyla sadece fotoğraf alabildik” dedi.


Çukura düştükten sonra hissettiklerinden bahseden Uçarlı, “Bizce utanç verici bir şey. Bunun izahı olamaz. Burada kasti bir ihlal var. Uyarı değil, cezası olmalı. Samsun’da ciddi sorunlar var. Kaldırımlar önemli bir sorun bence. Kaldırımlarda çokça çukur ve tümsekler var. Yürümemiz oldukça zorlaşıyor” diye konuştu.


Bu durumu Atakum ve Büyükşehir Belediyesine de bildirdiğini belirten Uçarlı, belediyenin de hiçbir şey yapmadıklarını ve ilgilenmediklerini söyledi.


Biz de Samsunhaber.com ekibi olarak vatandaşlarımıza engelliler için ne yapılması gerektiğini sorduk.

Haber: Dilek Alabulut

Kamera: Furkan Koç

Son Güncelleme: 26.03.2018 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakumlu 2018-03-26 23:50:21

Atakum rezalet durumda bir çivi çakmayan belediye miras aldığı tesislerin bile bakımını yapamıyor. Parklar bakımsız, kaldırımlar yollar berbat durumda başkan uyumakta. Sokaklar çamur pislik içinde çöpler her yerde sokak temizliği neredeyse hiç yapılmıyor. Atakumu inşaatçılara teslim ettiler.

Avatar
yusuf 2018-03-26 23:06:41

Biz Türk milleti olarak iş başa gelmeden hiç biş yapılmaz
Yağmurlu havada kaldırımlar ördek gölüne döner logar kapakları açık unutulur

Tranvay kavşaklarına yüksek KASİST
yapılır aracta ŞASE kalmaz
Ambulastaki hasta ucaktaymiş
gibi olur

Avatar
haklı 2018-03-26 23:19:43

şaşırdık mı bu görüntüye? hayır

Avatar
Atakum sakini 2018-03-27 15:49:12

Atakum berbat halde. Yeni mahalle tarafinda bir tane yesillik yok sadece beton sadece insaat. Sokaklar hep camur pislik içinde. 20 yil once bi park yapiliyor halaa bakimsiz sekilde duruyor. Ne diyim baska

Avatar
Riza 2018-03-27 02:32:50

Yillardir yurtdisindayim bu olay burda olsa o başkan direkt gider gelmemek üzere ve o çukura düşen şahis tazminat alir. Bizde ise hetşey normal. Gelişen Türkiye bu mu? Yol yaptik dediğiniz buymuş aferim size

Avatar
Musa 2018-03-27 09:10:50

Başkan suçlu gitmelu. Atakumda sadece binalardan başka ne var. Ufak bir depremde. Yerke bir olur burakar. Ama bize müstehak mi evet seneye sonucu belki olan seçimler var. Bir halki seçimlerde alternatifsiz biraktilar sonrada kazanmak problem olmuyor tabiki..

Avatar
Atakumlu genc. 2018-03-27 13:23:37

Cok uzuldum.evet razminat almali vatandas.suclular cezalandirilmali.ne ayip.yazik gunah insanlara.Ama sokaklarda cop falan yok.temiz.El insaf el vicdan.Hergun gunde ikibdefa görüyorum penceremden sokagi supuren belediye calisanini kirmizi kiyafetleriyle.Yalan soylemeyiniz.

Avatar
Osman özözman 2018-03-27 14:55:10

Yukardaki yazılanları şikayetleri okudum adamlar çalmaya yer arıyor
Başkan gitmeli diyor bir başkası avrupaynan kıyaslama yapıyor
Insanlarımız galiba şaşırmış9