banner388

Akcagöz: "Samsun'u alırsak Haluk Koç sayesinde alırız"

Yerel seçimlerle ilgili konuşan CHP Samsun eski İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, “Samsun’daki boşluğu dolduracak tek isim ise Haluk Koç’tur. Samsun’u alırsak Haluk Koç sayesinde alırız” dedi.

Akcagöz: "Samsun'u alırsak Haluk Koç sayesinde alırız"

Yerel seçimlerle ilgili konuşan CHP Samsun eski İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, “Samsun’daki boşluğu dolduracak tek isim ise Haluk Koç’tur. Samsun’u alırsak Haluk Koç sayesinde alırız” dedi.

25 Ekim 2018 Perşembe 18:26

Samsun Haber - Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı’nın her sabah sunduğu Uyan Samsun programına katılan CHP Samsun eski İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, yerel seçimlerle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

“Bizim Atakum’u almamız lazım”

Atakum’da CHP olarak yerel seçimlerde 3 adaylarının olduğunu belirten CHP Samsun eski İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz,  “Gördüğümüz kadarıyla her ilçeden başvuru yok. CHP olarak Atakum’da belediye başkanlığı adaylığı yoğunlukta. Bizim Atakum’u almamız lazım. Atakum’u yeniden sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla buluşturmamız gerekiyor. Karşılığı olan iyi temsil edebilecek gerçekten belediyeyi alıp belediye başkanı olduğunda geçmişte onların yaptığı hataları yapmayacak ya da asgariye indirebilecek belediye başkanlarına ihtiyacımız var” şeklinde ifade etti.

“Halkla bütünleşmiş olması gerekiyor”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak herkesin tanıdığı birinin olması gerektiğini ifade eden Akcagöz, “Dinamizm Atakum ve Samsun’da çok önemlidir. Dinamizm içinde gençlik cesaret ve ruh vardır. Atakum’da yerel seçimlerde CHP’den 3 aday var. Bu 3 arkadaşımızın da yolu açık olsun. Bence Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Haluk Koç olmalıdır. Yusuf Ziya Yılmaz 16 senedir Samsun’u yönetti ve herkes onu tanıyor. Samsun’a aday olan kişi bu şehrin köylerinde de bulunuş herkesin onu tanıdığı biri olmalı. Samsun’u yönetecek olan kişinin halkla bütünleşmiş olması gerekiyor. Haluk Koç’u herkes tanıyor ve Samsun’u yönetebilecek biridir. Samsun CHP il yönetiminin Ankara’ya gidip Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için onu ikna etmeli ve buraya getirmelidir. Haluk Koç yıllarca Samsun’da siyaset yapmıştır ve Samsun’dan elini ayağını çekti sanıyorlar ama aslında öyle değil. Samsun’daki boşluğu dolduracak tek isim ise Haluk Koç’tur. Samsun’u alırsak Haluk Koç sayesinde alırız” diye ifade etti.

Haber: Müberra TAŞÇI Kameraman: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 25.10.2018 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2018-10-25 20:36:48

ben milliyetçi muhafazakar biriyim HALIK KOÇ OY VERİRİM. DÜZGÜN TEMİZ İNSAN.

Avatar
SAMSUN 2018-10-25 18:44:58

sadece şunu demek istiyorum yıllardır akp ye oy verdım ama daha akp ampul simgesine oy vermem kesinlikle çünkü tayyip brunson u vermem dedi malesef verdi lafından döndü

Avatar
Emin 2018-10-26 00:56:43

İsabetli karar., chp ye hiç oy vermedim ama haluk bey e oy vat

Avatar
Gürcan 2018-10-26 09:35:23

Bu CHP düşmanlığı moda oldu bu ülkenin son 50 yılında CHP kaç yıl yönetti ki bu ülkeyi bu kadar körü körüne düşmanlık. Bunun tek açıklaması var cehalet.

Avatar
Hakan ayrıç 2018-10-26 11:55:19

Haluk beye saygılar çok isterim adaylığı açıklamasını

Avatar
Vatanperver 2018-10-25 18:46:55

Haluk Koç’a oy verebilirim ancak Bir vatansever olarak ,CHP den dolayı benden oy çıkmaz bağımsız girerse çok oy alacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Avatar
ÇETİN 2018-10-26 09:17:49

aç tavuk kendini tahıl ambarında sanırmış....bu zat hangi partide olursa o parti oy kaybına uğrar...halkı zenci gören birisi...

Avatar
adalet 2018-10-26 10:14:29

Genel başkan adaylığında (çarşamba ilçe başkanıydı) haluk bey'e oy vermeyen Akçagöz için ne değişti?