banner388

AK Parti’den Samsun’a baskın

AK Parti Genel Merkezi Bölge Koordinatörü Hacı Turan ve İl Koordinatörü Cumhur Ünal Samsun’a gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı, il başkanı, ilçe başkanları ile tek tek görüştü.

AK Parti’den Samsun’a baskın

AK Parti Genel Merkezi Bölge Koordinatörü Hacı Turan ve İl Koordinatörü Cumhur Ünal Samsun’a gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı, il başkanı, ilçe başkanları ile tek tek görüştü.

01 Kasım 2017 Çarşamba 12:04
AK Parti’den Samsun’a baskın

Samsun HaberAK Parti Genel Merkezi'nin ani bir kararla geçtiğimiz gün Samsun'a gönderdiği Bölge Koordinatörü Hacı Turan ve İl Koordinatörü Cumhur Ünal, parti binasında sözlü temayül yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'teşkilatta metal yorgunluğu görüyorum' sözlerinin ardından il teşkilatları mercek altına alındı. 2019 yerel seçimleri öncesi Belediye Başkanları, il başkanları ve ilçe yönetimlerinde değişiklik yapılması için düğmeye basıldı. Büyükşehirlerde il ve ilçe kongreleri ertelendi.

Bu süreçte AK Parti Genel Merkezi ani bir kararla AK Parti Bölge Koordinatörü Hacı Turan ve Samsun İl Koordinatörü Cumhur Ünal'ı Samsun'a gönderdi. Turan ve Ünal, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda ilçe başkanları, belediye başkanları, büyükşehir meclis üyeleri, kadın kolları başkanları ve gençlik kolları ile tek tek görüşme yaptı, görüşlerini aldı. İl yönetiminin performansı, ilçe başkanlarıyla ilgili görüşler ve genel merkeze iletilmesini istedikleri sorunları sözlü olarak dinledi not aldı.

RAPOR HAZIRLANIYOR

Turan'ın görüştüğü isimler arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Kadın Kolları Başkanı Rabia Keser ve çok sayıda partili isim yer aldı. Hacı Turan bu görüşmeleriyle ilgili görselleri de sosyal medya hesabından paylaştı. Ünal ve Turan'ın sorulara aldığı cevaplar karşısında ortak düşüncelerle hazırlanacağı rapor AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'a teslim edilecek. AK Parti'nin gerçekleşen temayül öncesinde belediye başkanlarının performansı ile ilgili anket çalışması yaptığı biliniyordu. Bu çalışmanın da raporda yer alması bekleniyor.

GÖRÜŞME FOTORAFI

AK Parti Bölge Koordinatörü Hacı Turan, sözlü temayül niteliği taşıyan görüşmelerinin fotoğraflarını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, “AK Parti Samsun İl Başkanlığımızda, teşkilatımızın AK Yürekli mensuplarıyla kongre süreci ve çalışmalar hakkında görüşmeler yapıp istişarelerde bulunduk. Ayrıca il yönetim kurulu üyemizin düğününe katılarak çocuklarının mutluluğuna ortak olduk” diye yazdı.

İstanbul, Düzce, Niğde, Bursa, Ankara ve Balıkesir Belediye Başkanları’nın istifasının ardından gözler yeniden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti MYK’ya çevrildi.

Son Güncelleme: 02.11.2017 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turan pınar çukurbük kavak samsun 2017-11-01 16:23:16

Halka sorun sayın görevliler

Avatar
recep çelik 2017-11-01 17:14:32

egerkı bu deyişiklikler samsuna yansımasa bamsunda hıç bır beledıye yı akpartı kazanma şansı yok bu beledıye başkanlarıyla gıdılecekse olmasın zaten ınsanlara tepeden bakanlar deyıl halktan olanlarla yurumelı saygılarımla

Avatar
İnci Yilmaz 2017-11-02 21:49:20

Ne yaparsanız yapın yanlış icraatlarınız artık gün gibi ortada.Milli mücadelenin başladığı Atatürk'ün şehri asla adına yakışır şekilde yönetilmiyor!Eskiden Samsunlu olmakla gurur duyardık!Kıranköy mezarlığının altını oyup hal yaptı adam mezarlarımız kaydı ölülerimizin kemiklerini toplayıp başka yere defnettik.Rant icin güzelin şehri beton yığınına cevirdiniz.Ulasim deseniz arapsaçı..Merkez ilce Ilkadim'in yonetimi zaten rezalet.Say say bitmez...

Avatar
Samet bayrakci 2017-11-02 12:51:39

Secim planlarını halkla yapamazlar maşa lazim halk kim ki

Avatar
Osman Akgül 2017-11-02 17:22:36

Halka ve orta halli esnafa çile çektirmek için vatandaşın büyük bir çoğunluğu zülüm ve eziyet içinde yazıklar olsun başka bir şey demiyorum

Avatar
Omer savaş çelik. 2017-11-08 20:13:50

Ciftlik caddesinde bulunan evlerimize,ani bir encümen kararı çikartarak,dış cephelerimizi en adi dış cephe kaplaması yaptırdı. Bu köpük malzemeler,su çekti ve dairelerimize.geldi evlerimizin içi mahvoldu.birde 4000. (Dortbin tl) ödedim belediyeye. Yusuf ziya yılmazdan bu dünyadada ahirettede davacıyım.

Avatar
Kadir inan 2017-11-02 17:28:43

Ak parti biran önce samsunada el atması lagzım artık Yusuf ziyanın yaptıgı zulumden bıktık her esnafa resmen kan kusturuyor özellikle Sofor esnafının durumu perişan halde Ben koyu Akpartılıyım ama bu adam devam ederse kesinlikle oy kullanmıcam

Avatar
qwerty 2017-11-03 09:18:30

gülsanda yaptığı saçma sapan uygulamalarla artık yusuf ziya başkanı istemiyoruz. görevden alınması gerekir.