banner388
banner390
banner410
banner408

Aday adayları Ankara’ya gidiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi 27. Dönem Samsun Milletvekili adaylarının belirlenmesi için başlatılan çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Samsun Milletvekili aday adayları bugün Ankara’ya davet edilmeye başlandı. 

banner269

Aday adayları Ankara’ya gidiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi 27. Dönem Samsun Milletvekili adaylarının belirlenmesi için başlatılan çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Samsun Milletvekili aday adayları bugün Ankara’ya davet edilmeye başlandı. 

07 Mayıs 2018 Pazartesi 12:28
Aday adayları  Ankara’ya gidiyor

Samsun haber - AK Parti Samsun’da Temayülde Bin 800’e yakın partili oy kullandı. Resmi olarak bir açıklamama yapılmamasına rağmen edinilen bilgiye göre Adem Güney büyük bir oy farkıyla ilk sırada yer aldı. AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ikinci, Kamuran Özden üçüncü, Muharrem Göksel dördüncü, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf Ziya Yılmaz ise beşinci sırada yer aldı. AK Parti Genel Merkezi tarafından teker teker aranan tüm aday adayların 08 Mayıs 2018 Salı günü (Yarın) sabah saat 10.00’da genel merkeze davet edildiği öğrenildi.

ADAY ADAYLARI 18’E DÜŞECEK

Malatya Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık’ın başkanlığında AK Parti Samsun Milletvekili aday adaylarıyla mülakat yapılacağı, belirlenecek milletvekili sayısının üç katına kadar aday adayının çağrılması kuralına da uyulmayacağı kaydedildi. Buna göre Samsun’un 9 olan milletvekili kontenjanının üç katı, yani 27 kişinin bu komisyon tarafından dinlenmesi bekleniyordu. Bu komisyon aday adaylarının tamamını dinleyerek aday adayı sayısını 18’e düşürerek bir üst komisyona havale edeceği söyleniyor.

ÜST KOMİSYONDA KİMLER VAR?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başknalığını yaptığı bu komisyonda Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Genel Sekreter Fatih Şahin, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Sorgun, Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gençlik Kolları Genel Başkanının yanı sıra AK Parti Grup Başkan Vekilleri de yer alacak. Grup Başkanvekillerinin, temayül yoklamasına alınmayan mevcut milletvekilleri hakkında kanaat bildirecekleri ifade ediliyor.

Samsunhaber.Com  

Son Güncelleme: 07.05.2018 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 2018-05-07 15:59:36

bu ne biçim sıralama rakı masasında oturan gençlik kolları başkanı 2, sırada mı olur

Avatar
samsunlu 2018-05-07 21:19:46

bunların suyu ısındı... ülke yangın yeri olmuş. dolar 4300 tl her şeye bir ayda yüzde 10 üzerinde zam geldi... Siz bu hükumetin ağızında bir iş yeri açma sözü duydunuz mu .. Ozaman bu adamlar niye oy vereğim.