banner388

70 ilden gelen ürünler Atakum’da

Atakum Belediyesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesinin işbirliğinde düzenlenen Yöresel Ürünler Pazarına farklı illerden gelen üreticilerle keyifli röportajlar gerçekleştirdik.

70 ilden gelen ürünler Atakum’da

Atakum Belediyesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesinin işbirliğinde düzenlenen Yöresel Ürünler Pazarına farklı illerden gelen üreticilerle keyifli röportajlar gerçekleştirdik.

20 Nisan 2018 Cuma 17:24

Samsun haberAtakum Belediyesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesinin işbirliğinde düzenlenen Yöresel Ürünler Pazarı, Samsun Atakum ilçesi Türkiş tramvay durağının yukarıındaki alanda 18 Nisan tarihinde kapılarını ziyaretçilere açtı.

Yöresel Ürünler Pazarında 70 ilin yöresel ürünleri Samsun halkına tanıtılıyor. Yöresel Ürünler Pazarının 3.’cü ve 4.’cü günü Uluslararası Venedik Sirki, tüm ziyaretçilere ücretsiz gösteriler sunacak. Vatandaşlar 1 Mayıs tarihinde sona erecek olan pazarda birbirinden güzel lezzetleri tatma ve birbirinden eğlenceli gösterileri izleme şansı bulacak.

Kahramanmaraş’ın dondurmasından, Erzincan’ın içli köftesine, Egenin muhteşem sızma yağı ve Balıkesir’in meşhur zeytinlerine, Kayseri’nin birbirinden güzel pastırma ve mantısına kadar birçok lezzetli ürünü görüp tadabileceğiniz bu fuarda sadece yöresel yiyecekler bulunmuyor. Yöresel Ürünler Pazarında aynı zamanda çocukların da büyük ilgi odağı olan deve, maymun ve papağan gibi hayvanlar da görülebilecek. 

“Geçen senelerde olduğu gibi yine katıldık. Çünkü Samsunlular güler yüzlü ve sıcakkanlı insanlar. Samsun halkı Yöresel Pazarı seviyor ve her sene bizi burada görmek istiyor. Bugün daha pazarın 2. günü olmasına rağmen Samsunlular yoğun ilgi gösteriyorlar. Ürünlerimizi kendimiz üretiyoruz. Ürünlerimizin hepsi doğal bu yüzden de birçok faydası var.”

Haber: Müberra TAŞÇI Kameraman: Oğuzhan YÜKSEL

Son Güncelleme: 21.04.2018 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hülya 2018-04-21 01:10:21

atakumda nerede açıldı bende atakumdayım bilgilendirin lütfen haberdar değilim....

Misafir Avatar
atakum 2018-04-21 09:25:20 @hülya

medikal park migros arkası

Beğenmedim! (0)
Avatar
Emine 2018-04-21 20:17:06

Migrosun üst tarafindaki emek parkinda

Avatar
Emine 2018-04-21 20:28:00

Türkiş tranvay duraginin üst tarafinda emek parkinda