banner388

23 Nisan Ortaokulunda ilginç bir koridor

İngilizceyi cazip hale getirmek için 23 Nisan Ortaokulunda 5.sınıfların koridoruna İngiltere’den bir sokak görünümü verilerek birbirinden güzel aktiviteler düzenlendi.

23 Nisan Ortaokulunda ilginç bir koridor

İngilizceyi cazip hale getirmek için 23 Nisan Ortaokulunda 5.sınıfların koridoruna İngiltere’den bir sokak görünümü verilerek birbirinden güzel aktiviteler düzenlendi.

19 Nisan 2018 Perşembe 13:57
23 Nisan Ortaokulunda ilginç bir koridor

Samsun haber - İngilizceyi cazip hale getirmek için Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Hareketi kapsamında yapılan projede 23 Nisan ortaokulunda 5.sınıfların koridoruna İngiltere’de bir sokak görünümü verildi. Sınıf öğrencilerinin bulunduğu koridor “İngilizce sokağı” adı verildi.

Öğrenciler için birbirinden güzel aktiviteler yapılıyor

“Meşhur kırmızı telefon kulübesi, sokak silueti, hayvanat bahçesi, grafiti yazıları kullanıldı. Bunun dışında İngilizceyi pratikte de kullanabilmek için koridorun bir bölümünde okul gazetesi, karikatürler, dünyadan ve Türkiye’den haberlerin olduğu kapsamlı İngilizce bir bülten hazırlandı. Öğrencilerin fotoğraflarının olduğu dev bir instagram sayfası yapıldı. ’Al götür oku getir kütüphane’ ve okuma alanları yapıldı. Ayrıca bu interaktif koridorda her gün bir öğrenci ‘günün DJ i’ seçilerek teneffüslerde İngilizce müzik yayını yapmaları sağlandı.

 İngilizce öğretmenleri Yasemin Tanyıldız Balçık ve Çağlar Sözer ile Görsel Sanatlar Öğretmeni Sevilay Sivrikaya’nın hazırladığı proje öğrenciler tarafından da son derece ilgiyle karşılandı. Açılışta konuşan Okul Müdürü Volkan Demirbağ, İngilizce öğrenimini son derece cazip ve eğlenceli hale getiren bir proje olduğunu belirtirken emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 20.04.2018 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nursena 2018-11-01 17:44:52

Yaptığımız proje bizim icin faydali ve ogretici oldu kararlariniza saygi sunmaktayiz...

Avatar
RECAİ YEĞEN 2018-04-20 08:56:14

BİZLERİN ATALARINA YAPMADIKLARI KÖTÜLÜK KALMAMIŞ BİR ÜLKENİN BÖYLE ŞİRİN GÖSTERİLMESİ NE KADAR ACI. GÜZEL ÜLKEMİN ÇOCUKLARINA NELER ÖĞRETİLMEYE ÇALIŞILIYOR. YAZIK.......

Avatar
Gizli 2018-05-03 14:25:38

Gerçekten başarılı ve ve emek emek yapılmış bir proje. Ingilizce'yi sevmiyorsunuz, etmiyorsunuz lâkin şu an evrensel dil konumunda. Bunu da göze alarak yorum yapmanızı sizlere tavsiye ediyorum.

Avatar
damlanur 2018-11-23 19:49:34

okulumda geçen sene benim en yakın olan sınıf arkadaşlarım yaptı ve ben şuan 6. sınıfa gidiyor ve o 6/D SINIFINA GİTMEKTEN GURUR DİYORUM

Avatar
Samsu 2018-04-20 11:18:51

Yakında ingilizce ve tüm yabancı diller tarihe karışacak.
Elektronik sistem kulaklıklarla yabancı insanlar birbiriyle anlaşabilecek.
Amaç ingilizce öğrenmekten çıkmış kültür öğrenmeye dönmüş durumda.

Avatar
Baba pro 2021-03-13 17:23:17

Sadece alt kata yapıldı üst kata yapılmadı ;)