banner388

17 yaşındaki Samsunlu genç kız yardım bekliyor

4 senedir Anoreksiya Nervoza hastalığıyla mücadele eden 17 yaşındaki Kadriye Gökpınar, “17 yaşında olmama rağmen 31 kiloyum. Sürekli yediğim yemeği kusuyorum. 4 senedir bu hastalıkla mücadele ediyorum” dedi.

17 yaşındaki Samsunlu genç kız yardım bekliyor

4 senedir Anoreksiya Nervoza hastalığıyla mücadele eden 17 yaşındaki Kadriye Gökpınar, “17 yaşında olmama rağmen 31 kiloyum. Sürekli yediğim yemeği kusuyorum. 4 senedir bu hastalıkla mücadele ediyorum” dedi.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 11:33

Samsun haber - Samsun’un Salıpazarı ilçesinde yaşayan 17 yaşında ve 31 kilo olan Kadriye Gökpınar, 4 sene önce Anoreksiya Nervoza hastalığına yakalandığını söyledi. Günden güne zayıfladığını ifade eden genç kız hastalığı yüzünden okula devam edemediğini ama hayalinin Ana Sınıfı Öğretmeni olmak olduğunu belirtti.

“Midem yediğim yemekleri kabul etmiyor”

Yemek yedikten sonra pişmanlık duyup kustuğunu ve midesinin yemekleri kabul etmediğini söyleyen 17 yaşındaki Kadriye Gökpınar, “Anoreksiya Nervoza hastalığına yakalandım. 17 yaşında olmama rağmen 31 kiloyum. Sürekli yediğim yemeği kusuyorum. 4 senedir bu hastalıkla mücadele ediyorum. Ölümden kurtuldum ve hala da mücadelem devam ediyor. Çok kilo vermeye başladığım için artık belki kurtulamam diyorum. Lise 2’de okulu bırakmak zorunda kaldım. Hastalığım nedeniyle okula devam edemiyorum. Okula devam edip okulumu bitirmek istiyorum. Hayalim Ana Sınıfı Öğretmeni olmak ve çocuklarla ilgilenmek, eğlendirmek ve büyütmek istiyorum. Daha iyi ve güzel geleceklerin yetişmesinde katkı sağlamak istediğim için Ana Sınıfı Öğretmeni olmak istiyorum. Ankara’da ve Samsun’da doktorlara gidiyorum. Hastanede tedavi altında kaldığım süre içinde düzeliyorum ama evde yine aynı hastalığım ortaya çıkıyor. Çok fazla yemek yiyorum ve daha sonra yemek yediğim için pişmanlık duyup kusuyorum. Midem yediğim yemekleri kabul etmiyor” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanına mektup gönderdi

Hastalığı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazdığını söyleyen genç kız, “Annem çalışıyor ama hastalığıma ve ilaçlarıma para yetiremiyor. Sadece 3 ayda bir 300 TL alıyorum. Ankara’ya tedavi için gittiğimizde devlet bize yardım etmişti. Hatta ben Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hastalığımla ilgili mektup ve sesli mesaj göndermiştim. Cumhurbaşkanımızın bana yardım etmesini ve günden güne daha da zayıfladığımı söylemiştim. Maalesef Cumhurbaşkanımızdan cevap gelmedi” diye ifade etti.

Haber: Müberra TAŞÇI

Kameraman: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 18.07.2018 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut Erol 2018-07-19 02:31:59

Bende yediğim yemekleri yiyemiyodum 1 parmak yarısından küçük karpuz dilimini dahi yiyemiyodum yediğim gibi çıkartıyordum. BU AİLE BANA ULAŞSIN KONUSMAK DA FAYDA VAR 0545 314 2650

Avatar
hakan bobur 2019-01-14 00:24:58

Allah rahmet eylesin

Avatar
2019-10-11 19:22:16

Kuzenimin kuzeni bu öldü kırgılda oturuyordu.Allah mekanını cennet etsin.