banner388
banner390
banner410

Ligin ikinci devresinde, bay geçtiğimiz ilk haftadan sonra bu haftaki maç için
Onlarca taktik, teknik dizilim yapılabilir. Yok şu topçu on birde, bu topçu yedekte. Hoca yok şunu kesti, yok bunu 18 dahil etti, gönderilecek yabancı topçularda çıkan sıkıntı, hatta bu topçulardan bazılarının kadroda olması falan....filan...Fikstürün en altında bulunan ve 15 maçtır galibiyet görememiş bir takım karşısında, tüm olasılıklara inat edercesine, tüm şehrin yüzünü güldürecek tek sonuç var, GALİBİYET.  Bundan hariç hiç bir olasılığın akıllarına getirme lüksü olmadığı topçuların da bunu anlamış olmaları tek dileğimizdi. Ama olmadı. Maçın başlamasından itibaren gördüğümüz, sadece alttan kurtulmaya çalışan ve elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan ve 15 maçtır galibiyet göremeyen bir Balıkesir. Ambros, Kethevoa, Kore, Otoo, İbrahim, Doğa, ekran karşısında en çok ismi zikredilen topçular. Hepside rakip topçu. Gerisini siz düşünün. Dakika 19 da Yasin’le gol sonrasında da, takımın birebir pas hataları, final pasları için defans arkasına atılan uzun toplarda ki beceriksizliğimiz.. Oynanan yavaş ve doğaçlama oyun ikinci yarıda da devam edince gene tırnaklarımızı ve saçımızı yolmaya başladık. Saha içindeki topçuların açıklarını kapatan  Fofana ve Yasin vardı. Zaten bu iki topçunun attığı gollerle de galip geldik. Sanırım diğer topçu arkadaşlar maç öncesinde rakibe değişik bir gözle bakmışlar. Rakibin fikstürün en altında ve 15 maç kazanamamaları bizimkileri saha içinde rahatlıkla sürüklemiş.
          Ama bir gerçek de var ki, tüm olumsuzluklara rağmen 2 – 0 la gelen bir üç puan ve play oof sınırına bir adım daha yaklaşmamız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.