banner388
banner390
banner410

Bir yanda en az bir puan almak için yeşil çimlerde yata yata futbol oynamaya çalışan klasik bir 2.lig takımı diğer yanda  ‘’ Benim buralarda ne işim var, bu sene buradan kurtulmalıyım ‘’ diyen bir takım…
Böyle yata yata top oynayan takımlara karşı çimleri yorgan yapmasınlar diye golü erken bulacaksın ki, rakibi kafadan yıkacaksın, taraftarı  heveslendireceksin ve  takım içindeki paniği önleyeceksin.
Bu nedenle baskılı başladığımız ilk 45 dakikada  nedendir bilmem, ortadan oynama isteğimiz rakibin kapalı defansını açmaya yetmedi. Defansı aşamama durumuna geldiğimiz anda da, takım paniğe ve strese, taraftar da sıkıntı ve ‘’ acabalara’’ girmeye başladı.
İkinci yarıda da, hücum bölgesinin gol atmak için ısrarla  ortadan oynama isteği beklenen golü getirmeyince, bu bölgede oyuncu  değişikliklerine gitti İrfan hoca. Bu değişikliklere rağmen saha içindeki topçuların ısrarla kanatları kullanmamaları ve ortadan oynamaları statta  mırıldanmalara neden olmaya başlamasına bir tık kala 81 de Kubilay’ın golü statta  her şeyi değiştirdi. Oyuna sonradan giren Bahattin’in  de 90 da gelen golü  nefes alışımızı ve kalp atışlarımızı normale getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-09-11 11:55:08

Bu lig böyle futbol oynamayı düşünen takım sayısı biz de dahil bir elin parmaklarını geçmez. Bu sene bu ligden kurtulmak için tam destek verip maçın bitmesini bekleyeceğiz, mırıldanarak kaybedecek zamanımız yok diye düşünüyorum. Takım birbirini tanıdıkça goller daha erken gelecek ve arkamıza yaslanıp maç izleyeceğimiz günler yakın en fazla üç, dört haftamız var İnşAllah.