banner388

Zuhal Topal Seda Sayan Kavgası Büyüyor

Ünlü Sanatçı Seda Sayan Bugün Zuhal Topal Hakkında Savcılıkta İfade Verdi

Zuhal Topal Seda Sayan Kavgası Büyüyor

Ünlü Sanatçı Seda Sayan Bugün Zuhal Topal Hakkında Savcılıkta İfade Verdi

05 Mayıs 2016 Perşembe 12:06
Zuhal Topal Seda Sayan Kavgası Büyüyor
KAVGA MAHKEMEYE TAŞINDI 

Geçtiğimiz Şubat ayında “Zuhal Topal’la izdivaç” evlenme programında“Türkiye şehit verdi, siz burada oynuyorsunuz" sitemi ile canlı yayını terk eden Zekeriya Atak isimli damat adayı, ardından rakip kanalda program yapan Seda Sayan’ın damat adayı Atak'a Topal'ın programını sabote etmesi için para verdiği öne sürülmüştü. Sosyal medyada Atak'ın, 'Zuhal Topal'la' programında olay çıkarması ile Seda Sayan ve nişanlısı Erkan Çelik'ten 4 bin 350 TL aldığını söylediği bir video kaydı da yayınlanmıştı. Zekeriya Atak, büyük yankı uyandıran görüntülerin silah zoru ile çekildiğini ifade ederek savcılığa başvuruda bulundu. Damat adayı Atak; Fox TV stüdyosunda kendisini silah zoru ile  alıkoyduklarını iddia ettiği Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner, Fox TV Ana Haber sunucusu olan Fatih Portakal ve yapımcı Zeynep Peker'den şikayetçi oldu. Savcılık; Topal, Saygıner, Portakal ve Peker hakkında tehdit, alıkoyma ve şantaj iddiası ile soruşturma başlatmıştı.
Tüm bunların ardından Seda Sayan ve nişanlısı Erkan Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuş, Zuhal Topal ile Korhan Saygıner ve Zeynep Peker’den şikayetçi olmuştu.

SEDA SAYAN HAKKINDAKİ İDDİALARI YALANLADI

Seda Sayan bugün eşi Erkan Çelik ve avukatı Altın Mimir ile birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na giderek, ifade verdi. Sayan’ın verdiği ifadede Zekeriya Atak isimli şahsı kendisinin gönderdiği iddialarını yalanladığı öğrenildi. Zuhal Topal hakkında Sayan,“iftira, lekelenmeme hakkını ihlal ve hakaret” suçlarından dava açılmasını ve cezalandırılmasını istedi. Sayan, adliye çıkışı sonrasında avukatı Altın Mimir ile çektirdiği fotoğrafı “Adliye çıkışında avukatımla sarılmaca” notu ile sosyal medya hesabı İnstagram'dan paylaştı.

Zuhal Topal, eşi ve yapımcısının da ilerleyen günlerde ifade vermesi bekleniyor.


Son Güncelleme: 11.06.2016 15:19
Anahtar Kelimeler:
KavgaDavaProgram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.