banner388

Yeşilçam'ın Unutulmaz İsminden Üzücü Haber !

Yeşilçam'ın en sevilen isimlerinden Mahmut Hekimoğlu hastaneye kaldırıldı.

Yeşilçam'ın Unutulmaz İsminden Üzücü Haber !

Yeşilçam'ın en sevilen isimlerinden Mahmut Hekimoğlu hastaneye kaldırıldı.

09 Eylül 2016 Cuma 09:54
Yeşilçam'ın Unutulmaz İsminden Üzücü Haber !

2014 senesinde prostat kanserine yakalanmış olan Yeşilçam`ın usta oyuncusu Mahmut Hekimoğlu, rahatsızlanıp Yavuz Sultan Selim Devlet Hastanesinin yoğun bakımına kaldırıldı.60 yaşında olan Mahmut Hekimoğlu, prostat kanseri nedeni ile 2014 yılında operasyon geçirmişti.Hastanede ünlü oyuncuyu bekleyenlerin arasında olan ünlü oyuncu Nuri Alço, şunları söyledi: "Şuan yoğun bakımda ve bilinci hala kapalı. Ailesi geld, bir umut bekliyoruz. Bütün sevenlerinde de dua bekliyoruz"

MAHMUT HEKİMOĞLU KİMDİR?

25 Ekim 1955 yılında Adana'da dünyaya gelmiş olan Mahmut Hekimoğlu Türk sinemasında ve dizilerde tanınmıştır. Aynı zamanda film yapımcılığı da yapmış olan Mahmut Hekimoğlu 2014 senesinde prostat kanserine yakalndı. 2 yıl boyunca tedavisi görmüş olan oyuncu rahatsızlanarak yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Mahmut Hekimoğlu toplam 80 dizi ile filmde rol almıştır. 18 dizi ile filmde de yapımcılık yapmıştır.

Son Güncelleme: 09.09.2016 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.