banner388

Ünlü sanatçı doktorluktan emekli oldu

Şarkılarıyla gönüllerde kendine yer edinen Ferhat Göçer, 25 yıllık meslek yaşantısında doktorluktan emekli olduğunu açıkladı.

Ünlü sanatçı doktorluktan emekli oldu

Şarkılarıyla gönüllerde kendine yer edinen Ferhat Göçer, 25 yıllık meslek yaşantısında doktorluktan emekli olduğunu açıkladı.

21 Eylül 2017 Perşembe 15:43
Ünlü sanatçı doktorluktan emekli oldu

Sanatçı yapmış olduğu açıklamasında niçin emekli olma kararı aldığını açıkladı.


Son dönemlerde hakkında yapılan algı operasyonlarına tepki gösterdi


Ferhat Göçer, kararına ilişkin açıklamasında, ‘’Sağlık Bakanlığı tarafından bana bahşedilmiş bu onurlu görev için büyük bir heyecan ve özveri ile çalıştım... Son dönemde yapılan acımasız, vicdansız, anlamsız, popülist kalitesiz bir siyasi ve medya algı operasyonu ile linç edilmeye çalışıldığıma şahit oluyoruz...


Emekliliğinin ardından sanatçı kimliği ile devam edeceğini ifade etti


Bu sebeple, ne Sağlık Bakanlığı'mızın ne de onurumla 25 yıl icra ettiğim genel cerrahi hekimliğimin bu tarz çirkin tartışmalarla saygınlığını incitecek kötü niyetin emeline ulaşmasına müsaade etmeyeceğim... Ülkemizin içinden geçtiği bu sıkıntılı dönemde, başta meclise benim için soru önergesi vermiş olan sayın vekilimiz olmak üzere, yetkililerimizin asıl meşgul olmaları gereken hayati meselelere odaklanmasını sağlamak amacı ile hekimlikteki çalışma hayatımı emeklilikle taçlandırmaya karar verdim... Bundan sonraki süreçte sanatçı kimliğimle ülkemiz insanlarının hoşgörülü birliği beraberliği,kardeşliği adına güzel şeyler yapmaya devam edeceğim.... Saygılarımla...'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Akşam
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberFerhat Göçer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.