banner388

Ünlü Oyuncu Yaşamını Yitirdi !

Dizilerde ve tiyatrolarda oynayan ünlü oyuncu İsrafil Köse geçirmiş olduğu bir kaza sonrası yaşamını yitirdi.

Ünlü Oyuncu Yaşamını Yitirdi !

Dizilerde ve tiyatrolarda oynayan ünlü oyuncu İsrafil Köse geçirmiş olduğu bir kaza sonrası yaşamını yitirdi.

22 Ağustos 2016 Pazartesi 09:54
Ünlü Oyuncu Yaşamını Yitirdi !

Dizilerde ve sinema da oynayan ünlü oyuncu İsrafil Köse, geçirmiş olduğu bir trafik kazası sonucu hastanede yaşamını yitirdi. Televizyon dizilerinde oynayan, Karadeniz şivesi ve taklitleri ile oldukça renkli biri olan İsrafil Köse, geçirmiş olduğu kazadan sonra yoğun bakıma kaldırılan ve tedavisine başlanan ünlü oyuncudan ne yazık ki kötü haber geldi.

Oyuncu arkadaşlarından olan Umut Oğuz sosyal medya hesabı Instagramda duygularını şöyle dile getirdi:

Gözlerimden akan bir yaşla uyandım. Belki de hissettim senin gittiğini. Herşeyi atlatmıştın, bunu da atlatırsın dedim. Yavrun için geri dön diye çok dualar ettim. Başında duran Çeto'yu aradım. Çeto gitti dedi. Şaka yapıyor sandım. Senin öldüğünü söyledi. Hani o düğüm var ya o düğüm. Gık bile ettirmez. Kalırsın öylece mal gibi. Kusura bakma kardeşim ama bu olmadı böyle. Bu zamanda kadar gördüğüm ve göreceğim en sorumsuz, en zararsız, en rahat olan adamsın ve işte o rahatlığın seni bizden ayırdı. Hep ölüme oynadın. Belki de gitmeyi istedin fakat gittiğin yerde bu dünyadaki dostlarına yaptığını yapma. Bizleri üzdün ama oradakileri sakın üzme. Adın ne vakit geçtiyse gülen ben, şimdi ise çok ama çok üzgünüm. Seni tokatlayıp sana küfretmek istiyorum her zaman yaptığım gibi, sonra da yapmış olduğun saçmalıklardan bahsedip kahkaha atarak sana sarılmak istiyorum. Keşke geçenlerde aradığın zamanda geç kalmayaydın da sarılsaydık. Çok saçma oldu be kardeşim. Mekanın cennet olsun kardeşim.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.