banner388
banner390
banner410
banner408

Ünlü Oyuncu Hakkında Şok Suçlama

Hayat Sevince Güzel dizisinde rol alan iki oyuncu arasında yaşanan gerginliğin sebebi bakın neymiş! Ali Erkazan rol arkadaşı Hakan Meriçliler hakkında şok suçlamalarda bulundu.

banner269

Ünlü Oyuncu Hakkında Şok Suçlama

Hayat Sevince Güzel dizisinde rol alan iki oyuncu arasında yaşanan gerginliğin sebebi bakın neymiş! Ali Erkazan rol arkadaşı Hakan Meriçliler hakkında şok suçlamalarda bulundu.

03 Ekim 2016 Pazartesi 14:39
Ünlü Oyuncu Hakkında Şok Suçlama

'Hayat Sevince Güzel' dizisinde oynayan Ali Erkazan, katıldığı bir TV programında rol arkadaşı Hakan Meriçliler ile yaşadığı gerginliği anlattı. Ali Erkazan, Meriçliler ile aralarında yaşanan gerginliği şu cümlerle anlattı:

"O adamın başta saygılı ve beni öven müthiş tavırları varken, Şeker bayramından sonra sevgilim tatil için yanıma geldi. Kendisi çok cana yakın içten, herkese çok saygılı birisidir, fakat bu arkadaş onun bu davranışlarını başka türlü yorumladı.Bu adamın daha önceden kadın sorunu var, bu konularda rahatsız biri. Çünkü taciz ettiği insanlar var spa merkezindeki kızları, setteki, rejidekileri herkesi rahatsız ediyordu ve bunlar kesinlikle iddia değil, gerekirse ispatlarım. Ben de sevgilimi uyardım bunun böyle sabıkaları var diye o da bana ‘tamam, ben mesafemi koyarım’ dediyse de bu adam sürekli kız arkadaşımın yanına yanaşmaya çalışıyor. Benim olmadığım her an sevgilimin yanına yanaşıyor, havuza gidiyoruz mesela Çağlar’la ben gazete almaya gidiyorum markete bir bakıyorum, Hakan sevgilimin yanında. Kız arkadaşım da kendisini uyarmış 'Ali gazete almaya gitti' demiş, ‘o zaman ben şöyle geçeyim' demiş ve Hakan uyarılarıma kulak asmayıp fütursuzca bu hareketlerine devam etti. Otele geldim, bunu yine kızın yanına oturmuş tütün sararken görünce bende sigortalar attı.'Çağlar'a sen kalk seninle sonra konuşacağız' deyip ‘Sen mahsus mu yapıyorsun bunları? dedim. Hakan 'neyi' dedi, 'Senin hareketlerin hoşuma gitmiyor' deyince bana dua et burada iş yapıyoruz dedi ve bana ayaklı kül tablasını fırlattı. Saldıran o, taciz eden o, küfür eden o, ama suçlu beni yapıyor ve  bu olaydan sonra başka birine 'Ben karımı kazanmaya çalışıyorum' demiş. Bu adam kesinlikle yalancı ve hasta. Beter olsun, daha da beter edeceğim onu mahkemede, onu bir daha görmek istemiyorum." 


 

Son Güncelleme: 03.10.2016 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.