banner388

Sibel Kekilli isyan etti

Ünlü oyuncu Sibel Kekilli, kendisini tacizde bulunan takipçilerine Instagram hesabı üzerinden seslendi.

Sibel Kekilli isyan etti

Ünlü oyuncu Sibel Kekilli, kendisini tacizde bulunan takipçilerine Instagram hesabı üzerinden seslendi.

18 Ağustos 2017 Cuma 18:01
Sibel Kekilli isyan etti

Dünyaca ünlü Game Of Thrones'ta da rol alan oyuncu Sibel Kekilli, sosyal medya üzerinden gelen taciz mesajlarına isyan etti. Kekilli, çoğunluğu Türk halkından gelen mesajlar ile ilgili olarak, "Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.


Türkiye'ye bir gerilim filminin çekimi için geleceği öğrenilen Sibel Kekilli, Instagram hesabı üzerinden kendisini taciz edenlere karşı sert ifadeler kullandı.


SİBEL KEKİLLİ'NİN ŞU İFADELERİ KULLANDI:

"Her şeyden önce, hepinize güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim. Beni cesaretlendiriyorsunuz. Çoğunluğu Türk halkından olmak üzere, hesabımdaki nefret içerikli mesajlara ilk ve son defa vereceğim cevabım aşağıdadır. Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Kendinizi Müslüman olarak tanımlayıp başka insanlara, özellikle kadınlara, ya da dinlere saygı duymuyorsunuz. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve haset dolusunuz. Size acıyorum! Defolun gidin! Lütfen hesabımı takip etmeyi bırakın!"

Anahtar Kelimeler:
Sibel Kekilli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.