banner388

Sertap Erener’den anlamlı açıklama

Bodrum’da sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı yaşanan olaylar nedeniyle bu yıl konser vermenin kolay olmadığını belirtti.

Sertap Erener’den anlamlı açıklama

Bodrum’da sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı yaşanan olaylar nedeniyle bu yıl konser vermenin kolay olmadığını belirtti.

14 Temmuz 2016 Perşembe 00:40
Sertap Erener’den anlamlı açıklama

Bodrum antik tiyatroda sevenleriyle buluşan Erener, hayranlarına seslenerek kendisini dinlemeye gelen sevenlerine teşekkür etti. Yaklaşık 2 bin kişinin yer aldığı konserde yeni ve eski şarkılarında parçalar seslendirdi. 2 saat boyunca sahne alan Erener şarkılarını hayranlarıyla beraber söylemeyi de unutmadı. Turkcell Yıldız Geceleri adı altında konser veren Sertab Erener güçlü sesi, dillerden düşmeyen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Sahnede hayranlarıyla konuşan Erener, izlemeye gelenlere teşekkürlerin sunarak “Bodrum'da konser vermekten dolayı çok mutluyum. Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Bu yıl konser vermek o kadar kolay değil. Ülkemiz ve dünya zor bir dönemden geçiyor. O yüzden yaşamamız için kültür çok önemli bir şey. En değerli şey. Onlardan birisi de bu iletişimi kurabilmek. Birlikte şarkılar söylemek. Bence müzik bizi iyileştiriyor." İfadelerini kullandı.

Daha sonra şarkılarını söylemeye devam eden Erener, hayranlarıyla birlikte unutulmaz bir geceye imza attı. 

Son Güncelleme: 14.07.2016 01:23
Anahtar Kelimeler:
BodrumKonserSertap Erener
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.