banner388

Samsunlu rapçi eşinden boşandı

Samsunlu ünlü rapçi ve kendisi gibi rapçi olan eşiyle evliliğini sonlandırdı.

Samsunlu rapçi eşinden boşandı

Samsunlu ünlü rapçi ve kendisi gibi rapçi olan eşiyle evliliğini sonlandırdı.

20 Kasım 2017 Pazartesi 17:59
Samsunlu rapçi eşinden boşandı

Samsun haber - Samsunlu Rapçi Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz) ve rapçı Kolera (Esen Güzel) ile 11 yıllık evliliklerini sonlandırdı. Sagopa Kajmer ve Kolera hayranlarını yasa boğan haberi Instagram hesaplarından verdi.

İşte Sagopa Kajmer'in hesabından yaptığı o açıklama;

"20 yıllık arkadaşım, en kıymetli dostum ve 11 senelik eşim Esen (Kolera), aldığımız ortak karar doğrultusunda ayrıldık, evliliğimizi sonlandırdık. Sevgili Esen’e bana kattıkları ve benim için yaptıkları için minnettârım. Bundan sonrasında her ikimiz için de bambaşka hayatlar var. O nedenle şu andan itibaren lütfen paylaşımlarınızda bizi birbirimize etiketlemeyin. Yorumlarınızda kırıcı olmayın. Bugüne dek bize değer veren, her ikimizin de müziğine kulak veren, konserlerimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm melankolia ailesine teşekkürler. Melankolia bugünden itibaren sadece Sagopa Kajmer ile devam edecek olsa da logodaki el ele tutuşan iki sevgili hep orada kalacak. Sevgilerimle Yunus Özyavuz (Sagopa Kajmer)."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.