banner388

Samsunlu Orhan Gencebay çıldırdı

Samsunlu ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Arif Sağ'ı eleştirdi.

Samsunlu Orhan Gencebay çıldırdı

Samsunlu ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Arif Sağ'ı eleştirdi.

07 Şubat 2018 Çarşamba 14:29
Samsunlu Orhan Gencebay çıldırdı

Samsun haber - Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) Başkanlığı görevinden istifa eden Samsunlu ünlü sanatçı Orhan Gencebay basın açıklaması yaptı.

Arif Sağ'ı eleştiren Gencebay'ın istifasıyla birlikte  Yönetim Kurulu Üyeliğini bırakan Fuat Güner, Recep Ergül, Ahmet Selçuk İlkan ve Suat Suna'da basın toplantısına katıldı.

Gencebay'ın açıklaması şu şekilde;

"Öncelikle şahsımla ilgili son birkaç gündür pek çok asılsız ve maksatlı haberler yayınlandığı için, genel sorunlara geçmeden önce, bu maksatlı haberlerle ilgili kısa bir açıklama yapmak istiyorum.

En başta Arif Sağ'ın söylediği, yazdığı veya yazdırdığı haberler olmak üzere; son derece maksatlı, tamamen gerçek dışı, benim söylediklerimi, yazdıklarımı saptırtarak yorumlayan ve yorumlatan, beni yanlış tanıtma istemiyle, belki de planlı olan bu haberleri art niyetli ithamları, çabaları şiddetle kınıyor ve reddediyorum.

Arif Sağ yarım asırdan fazladır dostumdu, fakat bu dostluk artık bitmiştir. Son zamanlarda basına verdiği demeçlerde, şahsıma hakaret eden, son derece saygısız ve gerçek dışı saçma sapan, art niyetle verdiği bilgilerden dolayı bu dostluğu kendisi bitirmiştir. Kendisine sağlıklar diliyorum.

Mesam Y.K. Başkanlığından ayrılırken Yönetim Kuruluna hitaben yazdığım 3 sayfalık dilekçemdeki bütün söylediklerimin arkasındayım."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-02-07 22:45:24

Sn.Gencebay Samsun spora yardımlarınızı bekliyoruz.
Samsunlunun senden istediği budur.