banner388

Samsunlu Orhan Baba bıraktı

Samsunlu Orhan Gencebay başkanlık görevini Arif Sağ'a bıraktı.

Samsunlu Orhan Baba bıraktı

Samsunlu Orhan Gencebay başkanlık görevini Arif Sağ'a bıraktı.

18 Ocak 2018 Perşembe 10:04
Samsunlu Orhan Baba bıraktı

Samsun haber - Samsunlu Orhan Gencebay, kurucuları arasında yer aldı ve başkanlığını yürüttüğü Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAK) Yönetim Kurulu toplantısında Arif Sağ'ın İyileştim, başkanlığa hazırım” sözleri üzerine başkanlığı devretti.

GÖREVİ UZADI

Habertürk Magazin'den Mehmet Çalışkan haberine göre müzisyenlerin telif haklarını korumak için açılan birlikte centilmenlik anlaşması yapan Orhan Gencebay ve Arif Sağ başkanlık görevini birer yıl arayla dönüşümlü olarak yapacak. Arif Sağ'ın kanser tedavisi görmesi nedeniyle Orhan babanın görevi 20 aya uzadı.

OYLAMAYI KAZANDI

Arif Sağ'ın görevine dönmek istemesi üzerine yapılan oylamada Orhan baba 5 oy Arif Sağ 6 oy aldı.

YÖNETİM KURULU

Cahit Berkay, Metin Karataş, Ali Haydar Timisi, Ali Rıza Binboğa, Ahmet Selçuk İlkan, Recep Ergül, Suat Suna, Celal Ulusu ve Fuat Güner gibi isimlerden oluşan yönetim kurulu, Mart ayındaki seçimlere kadar Arif Sağ'ın başkanlığında görev yürütecekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 2018-01-18 12:49:39

Güya Samsunlu ancak severiz de o ayrı ancak Samsun a daha büyük hizmetler beklerdik olmadı