banner388

Nurgül Yeşilçay filmi İran'ı karıştırdı

Nurgül Yeşilçay'ın rol aldığı sinema filmi 'Güzel Cin' İran'da tartışmalara neden oldu.

Nurgül Yeşilçay filmi İran'ı karıştırdı

Nurgül Yeşilçay'ın rol aldığı sinema filmi 'Güzel Cin' İran'da tartışmalara neden oldu.

21 Kasım 2017 Salı 15:10
Nurgül Yeşilçay filmi İran'ı karıştırdı

Nurgül Yeşilçay'ın rol aldığı Güzel Cin adli film İran'ı karıştırdı. İran Kültür Bakanı Salihi, Nurgül Yeşilçay'ın filmin kadrosundan çıkartılmasını istedi. Yapımcı Farid ise konu ile ilgili olarak, "Bu mümkün değil. Film bitti ve yakında vizyona girecek" ifadelerini kullandı.


Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı Güzel Cin adli filmin çekimleri tamamlandı. Ancak Takvim'in haberine göre filmle ilgili tartışmalar devam ediyor.


Yapımcı Mehrdad Farid, "İran Kültür ve İslami İrşad Bakanı Abbas Salihi, bana ve yönetmen arkadaşımız Bayram Fazlı'ya filmden Nurgül Yeşilçay'ı çıkarmamızı istedi. Oyuncu kadrosunda veya çekimlerde herhangi bir değişiklik yapmak imkansız. Senaryoyu İran Sinema Örgütü'ne sunup filmin üretim lisansı için başvurduğumuzda Türk oyuncunun projede yer alacağı açık bir şekilde belirtilmişti. Yetkililer, buna rağmen projeye, onay verdiler" açıklamalarında bulundu.


Farid, Türk İran ortak yapımı bir filmde tek taraflı değişiklik yapılmasının mümkün olmadığını söyledi. Yapımcı, Güzel Cin filmini, Şubat 2018'de Tahran'da düzenlenecek olan Fajr Film Festivali'nde de sunmayı da planladıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.