banner388
banner390
banner410
banner408

İrem Derici’nin durumu nasıl? Başhekim açıkladı

Ünlü şarkıcı İrem Derici, yoğun bakımda kalıyor. Hayranları ise merak ediyor. Başhekim açıklamada bulundu.

banner269

İrem Derici’nin durumu nasıl? Başhekim açıkladı

Ünlü şarkıcı İrem Derici, yoğun bakımda kalıyor. Hayranları ise merak ediyor. Başhekim açıklamada bulundu.

20 Eylül 2017 Çarşamba 14:57
İrem Derici’nin durumu nasıl? Başhekim açıkladı

Tedavisi hakkında bilgilendirmede bulunan Prof.Drç Reha Baran, ünlü ismin yoğun bakımda olduğunu söylerken kendileriyle iletişim halinde olduğunu kaydetti

Yoğun bakımdaki durumu hakkında değerlendirme yaptı  

Başhekim Baran, "Yoğun bakımda bilinci açık bizimle konuşuyor, televizyon seyrediyor. Gazete okuyor. Sindirim sistemi enfeksiyonu, bağırsak enfeksiyonu, idrar yolu enfeksiyonu şüphesiyle, başka bir hastanede tedavi altına alındı. Sıvı kaybı olmuş tıbbın gerektiği şekilde sıvılar verilmiş.

Normalde vücut metabolizması bunu tolere edip sıvı dengesizliğini yerine koyması gerekirken, hastamızda bu biraz daha dengesiz olmuş, sıvı fazlalığından dolayı solunum sıkıntısı olmuş. Solunum sıkıntısı sonrası vücuda yeterli oksijen gitmediği için daha iyi takip etmek için yoğun bakıma aldık. Herhangi bir şekilde makine destekli yoğun bakımda takip etmiyoruz. Tüm organları iyi görünüyor. Böbrekleri bitti gibi bir durum yok böbrekleri gayet iyi çalışıyor. Birkaç gün daha yoğun bakımda tutmayı planlıyoruz. Bazı değerleri tam istediğimiz şekilde yerine oturmadı" dedi.

Hayranlarına müjde 15 gün sahnelerde olabilir 

 Başhekim Reha Baran, şarkıcının kahvaltı yapıp meyveler yediğini ifade ederken ‘’Kilo durumunu da volumu çektikten sonra net olarak söyleyeceğiz. Her gün biraz daha sıvı almak istiyoruz. Her gün biraz daha kilo kaybı olacak ama öyle dramatik bir durumu yok. Tahmin ettiğimiz gibi giderse 15 gün sonra sahnelerde görebilirsiniz" dedi. 
 

Son Güncelleme: 20.09.2017 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.