banner388

Hanife'den Şok Karar!

Katıldığı izdivaç programı ile fenomen haline gelen Hanife'den şok karar!

Hanife'den Şok Karar!

Katıldığı izdivaç programı ile fenomen haline gelen Hanife'den şok karar!

09 Aralık 2016 Cuma 14:45
Hanife'den Şok Karar!

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programı ile tüm Türkiye tarafından tanınan, yıllardır aradığı eşi bir türlü bulamayan bu nedenle de sürekli eleştirilen gelin adayı Hanife, birkaç gündür ortalıkta yoktu. Akıbeti merak konusu olan Hanife sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile programa devam etmeyeceğini belirtti.

Adı artık izdivaç programı ile özdeşleşen Hanife, birkaç gündür ortalarda yoktu ve nerede olduğu merak konusu olmuş, başka bir programa gideceği yönünde haberler bile yapılmaya başlanmıştı. Tüm bu yaşannalar sonrasında Hanife, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Zuhal Topal'ın programından başka bir programa geçmek için ayrılmadığını belirterek "Artık sağlığım iyi olmadığı için programa ilerleyen zamanda da devam etmeyeceğim. Hakkımda yapılan olumsuz yorumlar beni ve ailemi üzüyor. Bu sebepten çok yakında sosyal medya hesabımı da kapatacağım" dedi.


 

Son Güncelleme: 10.12.2016 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.