banner388
banner390
banner410
banner408

Hadise'ye Stüdyoda Şok

Ünlü şarkıcı Hadise, 'O Ses Türkiye' yarışmasının bant çekimleri sırasında haciz memurlarının stüdyoya gelmesiyle büyük şok yaşadı.

banner269

Hadise'ye Stüdyoda Şok

Ünlü şarkıcı Hadise, 'O Ses Türkiye' yarışmasının bant çekimleri sırasında haciz memurlarının stüdyoya gelmesiyle büyük şok yaşadı.

19 Ekim 2016 Çarşamba 09:20
Hadise'ye Stüdyoda Şok

DSM Grup (Trendyol) güzel şarkıcı ile 4 yıl önce 500 bin euroluk reklam sözleşmesi imzalamış, ancak Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz ve stilist kardeşi Derya Açıkgöz, Hadise'yi kullanıp rakip firmaların tanıtımında yer almasını sağlayınca şirket, Hadise ile olan sözleşmeyi feshedip reklam sözleşmesine aykırı davrandığı gerekçesiyle 250 bin euro ceza ödemeye mahkum ettirdi.

Hadise, önceki gün 'O Ses Türkiye' yarışmasının bant çekimleri devam ederken icra memurları stüdyoya geldi. Hadise, programa ara vermek zorunda kaldı, gözyaşları içinde ceza tutanağını imzalayıp, daha sonra programa devam etti. Duruma şahit olan bazı seyirciler, Hadise'nin kulağındaki küpe ve boynundaki kolyenin üzerinde olmadığını afrk etmesi üzerine icra memurlarının sanatçının ziynet eşyalarına ve paralarına el koyduğu düşünüldü.

Bunun dışında Hadise'nin geçtiğimiz yaz Bodrum'da açtığı "La Plaj" adlı mekandan dolayı işletmeciye de borcu bulunduğu iddia ediliyor.

Son Güncelleme: 19.10.2016 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.