banner388

Gülben Ergen Ve Erhan Çelik'ten Kötü Haber

2 yıl önce evlenen Gülben Ergen ve Erhan Çelik çifti boşanma kararı aldı.

Gülben Ergen Ve Erhan Çelik'ten Kötü Haber

2 yıl önce evlenen Gülben Ergen ve Erhan Çelik çifti boşanma kararı aldı.

18 Kasım 2016 Cuma 17:34
Gülben Ergen Ve Erhan Çelik'ten Kötü Haber

Ünlü sanatçı Gülben Ergen ile gazeteci eşi Erhan Çelik, evliliklerinde kriz yaşanıyor iddialarını doğruladı. Haklarında çıkan bu iddialar üzerine Erhan Çelik resmi bir açıklama yaparak boşanma haberlerini doğruladı. İşte Çelik'in o açıklaması:

Yaptığı açıklamada boşanma davasını açtığını belirten Çelik, birbirlerini daha fazla beraber yaşamaya zorlamanın doğru olmadığını belirtti. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Renkli Sayfalar programına telefonla bağlanan Gülben Ergen, 'Çocukların ara tatilleri sebebiyle sekiz gün üç oğlumla birlikte Amerika'ya gideceğim ve cevap hakkımı Amerika dönüşüne saklıyorum.' diye konuştu.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, 2004 yılında Mustafa Erdoğan ile evlenmiş ve bu 8 yıllık evlilikte 3 çocuk sahibi olmuştu. Gülben Ergen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygularını şu şekilde paylaştı:

 

Son Güncelleme: 19.11.2016 11:27
Anahtar Kelimeler:
Gülben ErgenErhan çelik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.