banner388
banner390
banner410
banner408

Gigi Hadid ve Zayn Malik ayrıldı

Gigi Hadid ve Zayn Malik, 2 yıllık birlikteliklerini sona erdirdiklerini açıkladılar.

banner269

Gigi Hadid ve Zayn Malik ayrıldı

Gigi Hadid ve Zayn Malik, 2 yıllık birlikteliklerini sona erdirdiklerini açıkladılar.

14 Mart 2018 Çarşamba 14:17
Gigi Hadid ve Zayn Malik ayrıldı

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid ile İngiliz şarkıcı Zayn Malik, 2 yıllık birlikteliklerini sonlandırdıklarını açıkladı. Hadid ve Malik çifti, sosyal medya hesapları üzerinden ayrılıkları ile ilgili açıklamada bulundu.

İngiliz popçu Zayn Malik, Gigi Hadid ile ayrılığını şu sözlerle duyurdu: "Gigi ve benim inanılmaz anlamlı, aşk dolu ve eğlenceli bir ilişkimiz vardı. 

Gigi’ye bir kadın ve bir arkadaş olarak saygım duyuyorum. Onun inanılmaz bir ruhu var. Verdiğimiz bu zor karara ve bizim özel hayatımıza saygı gösteren bütün takipçilerime minnettarım. Bu haberi ilk bizden duymanızı istedik. Hepinizi çok seviyoruz."

Gigi Hadid ise Zayn Malik ile ayrılığı hakkında şu ifadelere yer verdi: "Ayrılık açıklamaları genellikle fazla kişisel olmaz. Çünkü iki insanın birkaç yıl boyunca yaşadıklarını kelimelere dökmenin gerçekten kolay bir yolu yok. Ne ilişkide ne de hayatlarında... 

Z ile paylaştığım aşk, zaman ve hayat dersleri için sonsuza kadar minnettarım. Onun için her şeyin en iyisini isterim. Derin sevgi ve saygı duyduğum arkadaşımı desteklemeye devam edeceğim. Gelecekte ise, her zaman ne olması gerekiyorsa o olacak."

Anahtar Kelimeler:
Gigi HadidZayn Malik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.